Acest eveniment a avut loc in data de 26 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, începând cu ora 22:00, în Atelierul de Producţie vor fi prezenţi Brain Damage şi Vibronics. Line up-ul va fi completat de MC Parvez, Irie Warriors, Serious Dub şi Us.

Brain Damage, activ în industria dub din 1999, şi-a construit o reputaţie de „enfant terrible” pe scena dub. Albumele sale, deseori conceptuale, nu au încetat să surprindă prin alegerile atipice şi pline de forţă.

După ce, în 2012, basistul a părăsit trupa, Martin Nathan a continuat solo, dând o nouă direcţie proiectului şi putându-se mândri pentru colaborarea cu High Tone, cu care se întoarce spre rădăcinile dub-ului britanico-jamaican.

Vibronics a fost în fruntea muzicii roots şi dub din UK încă din 1995, cu peste 40 de release-uri la label-ul sau legendar, Scoop. Fie ca ridică festivaluri, încălzeşte cluburi sau mixează live pe scenă, Vibronics nu a uitat să privească înapoi şi e binecunoscut pentru dezlănţuirea unor show-uri live fantastice, colaborând cu, printre alţii, Parvez aka The Dub Factory şi Madu Messenger.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.