La doar câteva zile după ce ediţia cu numărul şapte de Summer Well s-a încheiat, organizatorii anunţă punerea în vânzarea a abonamentelor pentru ediţia din 2018, ce va avea loc pe 11 şi 12 august.

Nici nu s-a terminat bine euforia Summer Well 2017, că fanii festivalului au deja un motiv să se gândească la ediţia din următorul an. Publicul îşi poate rezerva locul pe Domeniul Ştirbey din Buftea, pentru ediţia din 2018 a festivalului, la un preţ special, „Very Early Bird”, pentru primele 1000 de abonamente vândute.

Pentru prima oară, în aceast an s-a organizat o seară în plus, aşa numitul „Night Picnic”, în care vizitatorii au avut ocazia să se acomodeze cu spaţiul de festival şi cu noutăţile ediției, dar şi să se bucure de un concert susţinut de Orchestra Simfonică Bucureşti, ce a cuprins câteva cover-uri ale formaţiilor invitate la Summer Well, pe 12 şi 13 august.

Vezi cum a fost în prima şi în a doua zi de Summer Well 2017

În zilele ce au urmat, au urcat pe scenă trupe precum The Kills, Interpol, Metronomy, Nothing But Thieves, Editors şi Glass Animals. Publicul a profitat la maxim de fiecare concert, dar şi de activităţile de festival, cum ar fi simulatoarele de Virtual Reality, Photo-Booth-urile, dar şi numeroasele variante delicioase de mâncăruri şi deserturi.

Abonamente Summer Well Festival 2018

Primele 1000 de abonamentele pentru Summer Well 2018, ce va avea loc pe Domeniul Ştirbey din Buftea, pe 11 şi 12 august 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 189 lei (175 lei + taxe).

Categorie Preţ
Abonamente „Very Early Bird" 189 lei (175 lei + taxe) cumpără

Summer Well este un festival Orange, organizat de Livada.