Prima din cele 2 categorii de bilete aniversare early bird pentru concertul Dream Theater de la Cluj-Napoca este sold out. A doua categorie este disponibilă într-un număr limitat. Prima categorie early bird pentru concertul din Bucureşti mai este disponibilă timp de 10 zile sau până la epuizarea stocului de bilete.

Fanii care nu au reușit să îşi achiziţioneze bilete din prima categorie early bird, pentru concertul de la Cluj-Napoca, mai au încă o şansă de a intra în posesia biletelor aniversare, „Golden Dream Ticket”, disponibile în număr limitat. Acestea le oferă şansa de a câştiga unul dintre cele 10 pachete Gold VIP Upgrade, precum şi un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de „Images and Words”, care dacă este purtat la vedere poate să aducă surprize plăcute din partea trupei.

Numărul de bilete pentru cumpărătorii de la Cluj-Napoca a fost suplimentat  fără un anunţ prealabil. Totodată, s-a mărit numărul de premii într-un mod proporţional pentru a nu diminua şansele statistice iniţiale, adică numărul câştigătorilor de la Cluj-Napoca va fi 15, în loc de 10.

Pentru că pachetele Platinum Dream Ticket pentru concertul de la Bucureşti sunt în continuare disponibile, fanii au la dispoziţie 10 zile pentru a-şi achiziţiona bilet şi pentru a intra în cursa pentru cele 10 Platinum Meet & Greet VIP Upgrade. La epuizarea contingentului sau după scurgerea celor 10 zile, va avea loc tragerea la sorţi realizată live de Unguru’ Bulan & friends.

Numărul câştigătorilor pentru concertul din Bucureşti va fi direct corelat cu numărul de cumpărători. În cazul epuizării stocului, se va păstra numărul de 10 pachete VIP Meet and Greet oferite gratuit.

Aşadar, tragerea la sorţi pentru concertul din Cluj-Napoca va avea loc pe data de 14 aprilie, ora 13:00, iar pentru cel din Bucureşti, pe data de 24 aprilie, la ora 13:00, în direct pe pagina de Facebook a Ungurului Bulan.

Având în vedere că numărul celor înscriși pentru tombolă este semnificativ mai mic decât cel al cumpărătorilor, îi îndemnăm pe fanii care au bilete Platinum Dream Ticket să completeze formularul disponibil aici pentru a-şi asigura înscrierea în tragerea la sorţi până la data de 13 aprilie inclusiv.

Dream Theater aniversează 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, „Images and Words”, prin două concerte la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena şi la Bucureşti, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Bilete Dream Theater la Cluj-Napoca şi Bucureşti

Biletele la concertele pe care Dream Theater le va susţine la Cluj-Napoca şi Bucureşti,  pe 19 şi 20 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ Bucureşti Preţ Cluj-Napoca
Early Bird 225 lei 225 lei bilete
În ziua concertului 250 lei 250 lei bilete