Cei care îşi doresc să participe la spectacolul Lacul Lebedelor oferit de The Imperial Ice Stars la Bucureşti îşi pot achiziţiona bilete la un preţ redus cu 25%. Oferta este valabilă în perioada 18-20 februarie 2013 pentru reprezentaţia de pe 20 februarie 2013 de la ora 16:00.

Află mai multe despre reprezentaţiile Lacul Lebedelor de la Bucureşti!

The Imperial Ice Stars vor susţine două reprezentaţii ale spectacolului la Sala Palatului din Bucureşti. Ambele vor avea loc pe 20 februarie şi se vor desfăşura de la 16:00 şi respectiv 20:00. Dacă cea de-a doua reprezentaţie este sold-out, pentru prima organizatorii au pregătit o promoţie specială. Astfel, timp de trei zile, fanii baletului pe gheaţă îşi pot cumpăra bilete la preţ redus din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro:

Categorie bilete Preţ iniţial Preţ redus
VIP 300 lei 225 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei 190 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei 150 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei 110 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei 75 lei cumpără bilete
Categoria V 50 lei 37 lei cumpără bilete

Compania The Imperial Ice Stars a strâns laolalta câţiva dintre cei mai de seamă campioni olimpici şi mondiali la patinaj, spectacolele lor fiind o experienţă unică. Ei vor transforma Sala Palatului într-un tărâm de poveste, patinoarul ce va căpăta formă pe scena bucureşteană va fi gazda prinţilor, prinţeselor şi vrăjitorilor lui P.I. Tchaikovsky.

Pe 21 februarie, faimoasa trupă va susţine un spectacol şi la Constanţa. Atât evenimentele de la Bucureşti, cât şi cel de la Constanţa sunt organizate de echipa Project Events în colaborare cu European Event Service.

Află mai multe detalii despre show-ul Lacul Lebedelor de la Constanţa!