Au fost puse în vânzare biletele pe zile, în limita a 3000 de bilete de o zi, pentru Electric Castle Festival 2015, după ce toate cele 20.000 de abonamente au fost epuizate. Festivalul va avea loc între 25 şi 29 iunie 2015, la Castelul Banffy din Bonţida, judeţul Cluj, şi are anunţaţi peste 220 de artişti, pe cele 6 scene.

Electric Castle Festival a păstrat o relaţie foarte apropiată cu fanii săi şi preconizează să depăşească toate recordurile de până acum. După ce a doua ediţie de festival a stabilit un nou record, de 79.000 de spectatori, organizatorii preconizează că, anul acesta, numărul va depăşi pragul de 100.000 de participanţi.

Despre creşterea rapidă a festivalului într-un timp atât de scurt, dar şi epuizarea abonamentelor, Teodor Negrea, directorul artistic al festivalului, ne spune: „comunitatea şi oamenii extraordinari care au îndrăgit Electric Castle de la prima ediţie ne-au ajutat să stabilim noi recorduri de audienţă în fiecare an, iar în 2015 ne aşteptăm ca, în total, numărul de participanţi la festival să treacă de 100.000 de persoane. Am atins numărul maxim de abonamente posibil, odată cu ultimul prag de vânzare, asta şi pentru că o mare parte din fani şi-au cumpărat încă din toamnă biletele. Rezerva care mai există am păstrat-o pentru cei care ştim că îşi doresc să ajungă la festival dar nu pot sta întreaga perioadă.”

bilete-pe-zile-electric-castle-festival-2015

Festivalul Electric Castle 2015 va găzdui 220 de nume, atât din muzica autohtonă, dar şi cea internaţională, printre aceştia: The Prodigy, Rudimental, Fatboy Slim, The Parov Stelar Band, Nouvelle Vague, The Subways, The Cat Empire, James Zabiela, Flight Facillities. Pe lângă muzica live, experienţa de festival va fi completată de numeroase activităţi: piste şi concursuri de biciclete BMX, eco point, fashion point, terase, zone de relaxare şi multe altele.

Bilete pe zile la Electric Castle Festival 2015

Biletele ce includ accesul pentru o singură zi de festival la Electric Castle 2015, ce va avea loc la Castelul Banffy, din Bonţida, judeţul Cluj, între 25 şi 29 iunie, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 149 lei/zi, plus taxe.

Categorie Preţ
Bilet pe zile 160.92 cumpără bilete
Abonament 4 zile 312.12 lei  SOLD OUT
Abonament 4 zile + Camping 375.84 lei  SOLD OUT
Camping 4 zile pe persoană 63.72 lei  cumpără camping

Festivalul Electric Castle este organizat de echipa Boiler Events.