Deşi mai este aproape o lună până când Above & Beyond vor mixa la Bucureşti, biletele pentru acest eveniment s-au vândut deja în număr foarte mare, fiind aproape epuizate. The Mission aduce grupul Above & Beyond la World Trade Plaza din Capitală, pe 3 martie 2012.

Află mai multe detalii despre Above & Beyond la Bucureşti!

Evenimentul Above & Beyond de la World Trade Plaza din Bucureşti va avea loc în cadrul turneului internaţional de promovare a albumului “Group Therapy“. Cei prezenţi la acest eveniment vor avea parte de o atmosferă memorabilă, asigurată de cei trei membri Above & Beyond, dar şi de Jaytech, Snatt&Vix şi Andru care vor deschide seara.

Trio-ul Above & Beyond este deja cunoscut şi apreciat de publicul român după ce acesta a mixat în România în cadrul mai multor evenimente. Cei trei Dj-i britanici, Tony McGuinnessPaavo Siljamaki şi Jono Grant ocupă în prezent locul cinci în faimosul top realizat de DJ Mag. Piesele Above & Beyond sunt des mixate de către nume mari din domeniu, precum Armin Van Buuren, ATB sau Gareth Emery.

Bilete pentru show-ul Above & Beyond de la Bucureşti pot fi achiziţionate la preţul de 45 lei, în avans şi de 60 de lei, în seara evenimentului. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro sau online pe www.bilete.ro.

Accesul la acest eveniment este permis doar persoanelor care au implinit vârsta de 18 ani!

Foto: www.4clubbin.blogspot.com