Marţi, 8 noiembrie 2011, se pun în vânzare biletele pentru concertul pe care artistul britanic Jamie Woon îl va susţine pe 19 noiembrie la Atelierul de Producţie din Bucureşti.

Citeşte mai multe despre concertul Jamie Woon la Bucureşti!

Biletele pentru Jamie Woon se pot achiziţiona de la centrul de plotare şi copiere The Plot, situat în Bucureşti pe Str. Blănari nr. 14. Preţul unui bilet este de 80 lei.

Jamie Woon este autor şi producător al muzicii pe care o cântă. Artistul este recunoscut pentru stilul său care îmbină R&B, soul şi post-dubstep, din care rezultă un sunet neobişnuit cu care a reuşit să cucerească inclusiv mainstream-ul. Jamie Woon a înregistrat o ascensiune rapidă în 2011 datorată abilităţii sale incredibile de a reuni pe acelaşi portativ genuri de muzică aparent incompatibile.

Albumul „Mirrorwriting” i-a adus lui Jamie Woon faima internaţională, cu piese precum „Lady Luck” sau „Night Air”. Jamie Woon a cucerit chiar şi cei mai sceptici critici prin faptul că a detronat pop-ul mondial prin influenţele de dubstep şi a păstrat atât fanii acestui gen pornit din underground, dar a cucerit şi mainstream-ul.

Concertul Jamie Woon la Bucureşti va avea loc pe 19 noiembrie 2011, de la ora 23:00, la Atelierul de Producţie situat pe Splaiul Unirii nr. 160.

Foto: www.jamiewoon.com