Începând de astazi, 13 noiembrie 2013, fanii B’ESTFEST Summer Camp îşi pot achiziţiona abonamente pentru ediţia din 2014. B’ESTFEST se va desfăşura între 31 iulie şi 2 august 2014 la Palatul Mogoşoaia, de lângă Bucureşti. Pentru prima ediţie în noua locaţie, preţurile abonamentelor vor fi de 159 lei în perioada „early bird”, până la anunţarea primilor artişti confirmaţi, după această dată preţurile vor creşte.

Află mai multe detalii despre B’ESFEST Summer Camp 2014!

Astfel, după anunţarea primilor artişti din program abonamentele vor putea fi achiziţionate cu 189 lei, în timp ce în perioada festivalului abonamentele vor putea fi achiziţionate cu 229 lei. Abonamentele sunt disponibile momentan exclusiv online, pe www.myticket.ro, în perioada următoare acestea vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Ediţia din 2014 este cea de-a opta a festivalului organizat de Emagic şi prima după trei dsfăşurate pe islazul de la Tunari. An de an, B’ESTFEST a crescut ca şi numărul de spectatori, dar ca şi calitate şi dimensiunile line-up-ului. Lucru ce a fost remarcat de fanii festivalurilor din afara ţări, dar şi de jurnaliştii internaţionali, B’ESTFEST a primit până în acest moment patru nominalizări la Festival Award.

Ediţia din 2013 a adunat la Tunari 64000 de petrecăreţi, care pe parcursul celor trei zile s-au bucurat de show-urile unor artişti ca: Chase and Status, Texas, Nas, Nneka, Noisia, Biohazard, Enter Shikari, Soilwork, Tiamat şi mulţi alţii. B’ESTFEST îşi păstrează conceptul care a debutat în 2011, acela de a combina muzica, petrecerile, spaţiile de relaxare, jocurile, parcul de distracţii, atelierele de creaţie şi nu numai într-un orăşel plin de viaţă şi culoare.