La câteva săptămâni după ce a fost inclus în cursa pentru un premiu la UK Festival Awards, B’ESTFEST Summer Camp 2011 a primit o nouă nominalizare, de această dată în cadrul European Festivals Awards, la categoria „Best Medium Sized Festival„. Ediţia din acest a festivalului organizat de Emagic s-a desfăşurat între 1 şi 3 iulie în comuna Tunari, în apropiere de Bucureşti.

Nominalizarea B’ESTFEST Summer Camp în clasamentul celor mai bune festivaluri europene vine după o ediţie ce  a strâns aproximativ 38.000 de participanţi în cele trei zile de festival pe islazul comunei Tunari. În primul weekend din luna iulie petrecerea s-a ţinut lanţ pentru cei ce au adoptat noua atitudine a B’ESTFEST, pe scenele festivalului urcând artişti precum MikaPendulumSkunk Anansie sau Roger Sanchez.

Vezi interviul despre B’ESTFEST 2011 cu Laura Coroianu, CEO Emagic!

Cei care vor sa susţină B’ESTFEST în cursa pentru European Festival Award o pot face accesând site-ul eu.festivalawards.com/vote. Astfel se înscriu automat într-o tombolă ale cărei premii constau în invitaţii la festivalurile declarate câştigătoare. Perioada de votare se încheie pe 6 decembrie 2011, urmând ca rezultatele să fie anunţate în cadrul unei ceremonii live ce va avea loc pe 11 februarie 2012.

Echipa B’ESTFEST nu se află la primele performanţe de acest gen. Festivalul a fost de asemenea nominalizat la categoria „Best Overseas Festival” şi în anul 2009, după ce în 2008 fusese deja inclus în lista celor mai bune festivaluri în cadrul Best European Festival Awards.

Deşi nu a trecut foarte mult timp de la ediţia din acest an pregătirile pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 sunt în toi. Malul lacului Pasărea din Tunari va fi din nou gazda B’ESTFEST Park, de data aceasta festivalul urmând să se desfăşoare într-un spaţiu mai mare în perioada 6 – 8 iulie 2012.

Află cum a fost la ediţia 2011 a festivalului B’ESTFEST!