Ediţia din acest an a B’ESTFEST organizat de Emagic a adus o schimbare completă a atitudine a festivalului. 38.000 de participanţi s-au strâns în cele trei zile de festival pe islazul comunei Tunari pentru a dansa până spre dimineaţă pe ritmurile unor artişti ca Mika, Pendulum, House of Pain, Skunk Anansie sau Roger Sanchez.

Iar eforturile organizatorilor au fost răsplătite zilele acestea cu o nominalizare la categoria „Best Overseas Festival” din cadrul UK Festival Awards.

Competiţia pentru râvnitele premii se desfăşoară pe site-ul www.festivalawards.com unde fanii îşi pot vota festivalurile preferate. Pe lista nominalizaţilor de la categoria „Best Overseas Festival„, pe lângă B’ESTEFEST 2011 se regăsesc şi nume ca Coachella (SUA), Lollapalooza (SUA), Dour (Belgia), Exit (Serbia), Lowlands (Olanda), Pinkpop (Olanda) sau Spirit of Burgas (Bulgaria).

Citeşte interviul despre B’ESTFEST 2011 cu Laura Coroianu, CEO Emagic!

Fanii B’ESTFEST pot susţine festivalul accesând pagina oficială a competiţiei www.festivalawards.com, ei având astfel şansa să câştige invitaţii la urmatoarea ediţie a festivalului ce va fi declarat învingător.

Aceasta nu este prima performanţă de acest gen a festivalului organizat de Emagic. În 2009 festivalul a fost nominalizat la aceeaşi categorie a UK Festival Awards, după ce cu un an înainte a fost inclus pe lista „Best European Festival Awards”.

B’ESTFEST 2011 a avut loc în perioada 1 – 3 iulie 2011 pe islazul comunei Tunari din apropiere de Bucureşti. Festivalul a revenit după un an de pauză complet transformat. Desfăşurat departe de oraş într-un spaţiu ce pentru trei zile a devenit un mic oraş, B’ESTFEST 2011 pare a fi dat startul unei tradiţii frumoase pentru iubitorii de festivaluri.

Află cum a fost la ediţia din acest an a festivalului B’ESTFEST!