Acest eveniment a avut loc in data de 22 May 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 22 mai 2015, de la ora 22:00, The Fresh prezintă Baths, o reprezentaţie live aflată la întâlnirea dintre muzica acustică şi sfera electronică, pentru prima dată la Bucureşti. Oktopus şi Captain Midnight se alătură muzicianului american la Gaia Boutique Club din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă invitaţii la show-ul Baths de la Bucureşti

Completează formularul de mai jos până vineri, 22 mai 2015, ora 13:00, şi poţi câştiga una din cele trei invitaţii duble valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Avram Roberto, Antonia Aretu şi Jianu Alexandra. Felicitări!


Tânărul muzician Baths va dezvălui timid, dar entuziasmat alchimia sa de genuri muzicale. De la electro şi futurepop la chillwave şi synth, baia de sunete în care Baths îşi cufundă publicul eliberează o cascadă de emoţii la fel de greu de controlat ca şi personalitatea muzicală a californianului.

Eclectic prin alăturarea de elemente melodice şi instrumentale, stilul Baths se defineşte prin el însuşi. Este motivul pentru care falsetto-urile lichide şi percuţia energică, susţinută de clape şi sintetizator, l-au adus pe muzician în anturajul artiştilor-mentori Flying Lotus şi Daedalus, producând piese şi pentru Gold Panda sau Shlohmo.

Biletele sunt disponibile doar la intrare în seara evenimentului, la preţul de 25 lei.

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani.