Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: 01.04.2013 – Spectacolul a fost anulat. Decizia organizatorilor a fost luată ca urmare a interesului scăzut al publicului spectator pentru acest gen de spectacol. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată începând din data de 6 aprilie 2013 de la casieria sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achiziţionate.

Sâmbătă, 6 aprilie 2013, începând cu ora 19:00, Sala Palatului din Bucureşti este gazda spectacolului „España Baila Flamenco” în interpretarea Ballet Flamenco de Madrid.

Ballet Flamenco de Madrid a luat naştere în 2001, ca o companie de teatru independent, transformându-se ulterior într-o asociaţie culturală non-profit în 2009. Prin parcursul lor de formare artistică, care s-a caracterizat prin muncă intensă, recuperare dar şi deschiderea unei şcoli de dans spaniol, aceştia au dorit să aducă în actualitate stiluri de dans precum: bolero-ul, flamenco şi alte stiluri tipice spaniole. Acest efort de a menţine conceptul de dans spaniol s-a materializat în spectacole remarcabile precum: Carmen de Bizet, Madrid Flamenco, Carmina Burana, El Amor Brujo (Love The Magician).

Ballet Flamenco de Madrid are în asociere o echipă de înaltă calificare, recunoscută atât pentru formarea lor artistică dar şi pentru meritele dobândite de-a lungul vremii. Printre aceştia se numără: Sara Lezana Minguez – dansatoare şi coregrafă de renume naţional şi internaţional şi care a fost eleva celebrului Don Juan Maria Bourio; Manuel Porro Ruiz – balerin de prestigiu internaţional mai ales după anii ’60, care a reuşit să îşi deschidă propria şcoală de dans în 1952; şi Luciano Ruiz Salazar – dansator de renume, se ocupă de crearea show-urilor spectaculoase, apreciate atât la nivel naţional şi internaţional.

Bilete Ballet Flamenco de Madrid – Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro la următoarele categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 160 lei cumpără bilete
Categoria I 130 lei  cumpără bilete
Categoria II 100 lei  cumpără bilete
Categoria III 70 lei  cumpără bilete
Categoria IV 50 lei cumpără bilete