În weekendul 4-5 iulie 2015, se desfăşoară a cincea ediţie de Backyard Weekend. 36 ore de muzică non-stop, 21 de artişti străini şi locali, două scene asortate muzical, totul într-un colţ de rai forestier, pe DN69 – Km 6 – spre Arad, lângă Timişoara.

După patru ediţii bucureştene cu 36 ore de muzică non-stop, alături Patrice, Nouvelle Vague, Grandmaster Flash, Perseus, Sofa Surfers, Krystal Klear sau Dub FX, în 2015 visul a două nopţi de vară ajunge la Timişoara. Începând din acest an, Backyard Weekend va explora noi teritorii pentru dans şi antren din ţară, răspândind desfătare urban-estivală.

La KM6 pe DN69 Timişoara-Arad, dansul intens va fi întreţinut în acest an de fenomenul neo-soul Akua Naru, şarmanţii AME cu bunătăţi house direct din Berlin, vizionarul producător britanic de dubstep Emalkay, uraganul drum & bass The Upbeats şi „ţarul techno” Andrey Pushkarev din Moscova, alături de un colaj complet de artişti locali: Ada Kaleh, Golan, Atapy, Angel, Fouchat, Giuser, Mighty Boogie, We Are Creepz, Punu, Kapno, Vali Florea, Ulises, Deeproots, Tudor şi Cristian Gherghely.

Orar Backyard Weekend

În luminişul forestier, punem în joc deliciozităţi festival-chic, fie că sunt culinare, artistice sau muzicale. Pe timp de zi de vară, încingem cu gaşca un turneu de volei, jonglăm plini de voie-bună cu fluturaşul de badminton prin aer sau lansăm spre soare baloane supradimensionale de săpun, totul într-un peisaj forestier luxuriant.

Legănându-ne între veselie dansantă şi relaxare estivală, pentru două zile intrăm în jocul Backyard Weekend. Fie că sorbim cu poftă dintr-o limonadă fresh, lenevim în hamacele de sub umbrar sau încercăm să ajungem cu leagănul cât mai aproape de coroanele copacilor ca-n copilărie, pe 4 şi 5 iulie ne bucurăm de vacanţă ca nişte copii în curtea din spate.

Bilete Backyard Weekend 2015 la Timişoara

Biletele sunt disponibile în avans la preţul de 29 de lei până pe 31 mai şi 39 de lei până pe 3 iulie, iar la intrare preţul va fi de 59 de lei pentru ambele zile de festival. Accesul în zona de camping este gratuit.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!