Nu mai e mult până când „Mother Monster” va ajunge la Bucureşti şi va concerta în faţa miilor de „Little Mosters” ce vor fi prezenţi în Piaţa Constituţiei, iar organizatorii se pregătesc pentru primirea superstarului american. Lady Gaga şi echipa ei vor beneficia pe 16 august 2012 de una dintre cele mai mari zone de backstage realizate în ultimii ani în ţara noastră.

Află detalii despre concertul Lady Gaga de la Bucureşti!

Born This Way Ball” ajunge în Europa pe 14 august, startul părţii europene a turneului se va da la Sofia, urmând ca două zile mai târziu artista să urce pe scena din Piaţa Constituţiei. O scenă ale cărei dimensiuni vor impresiona cu siguranţă publicul, doar înălţimea acesteia depăşind 26 de metri. În spatele scenei care are design-ul unui „castelul gotic” se va afla o la fel de impresionantă zonă de backstage.

Backstage-ul din Piaţa Constiţutiei se va desfăşura pe o suprafaţă de aproximativ 1200 mp, aici urmând a fi amplasate în jur de 50 cabine, săli şi birouri, cea mai mare suprafaţă fiind alocată garderobei: un cort de aproximativ 200 mp ce va găzdui toate costumele şi accesoriile divei pentru concertul din Capitală. În plus, în culise vor mai amenajate: o bucatărie specială pentru bucătarul personal ce o va însoţi pe Lady Gaga, o sală de mese, un studio de repetiţii, o cabină pentru machiaj şi coafura, precum şi un „vanity room”, unde artista va putea fi rasfăţată cu masaj şi tratamente de relaxare înainte şi după concert.

Concertul pe care Lady Gaga îl va susţine în Bucureşti este organizat de Emagic şi promovează albumul „Born This Way„. Biletele pentru acest eveniment mai pot fi achiziţionate din reţeaua Myticket.ro şi online de pe www.myticket.ro începând de la 70 lei.