ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette şi Third Party sunt cele mai noi nume confirmate pentru Untold Festival 2015, alături de Avicii şi David Guetta. Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2015 şi înseamă peste 150 de artişti, 10 scene, în 20 de locaţii, cu peste 300.000 de participanţi.

ATB este unul dintre veteranii muzicii electronice şi unul dintre cei mai apreciaţi DJ de către publicul din România. Piesele sale şi apropierea sa de public creează întotdeauna o atmosferă specială. După o absenţă de 3 ani, ATB va reveni în România pentru a mixa hit-uri apreciate de către fanii devotaţi, dar probabil şi piese de pe „Contact”, albumul lansat în 2014.

Tinie Tempah revine şi el în România, după ce a mai susţinut un concert în faţa publicului de la noi, în 2012, la Peninsula. După lansarea piesei „Tears run dry”, la final de 2014, rapper-ul britanic se pregăteşte de un turneu mondial, care se va desfăşura pe parcursul acestui an. Cu siguranţă pe Cluj Arena se va auzi şi hit-ul „Pass out”, care a făcut valuri în 2009 şi a fost şi parte din coloana sonoră a filmului „Street Dance 3D”, dar şi alte piese ale sale, precum „Written in the stars” sau „From Miami 2 Ibiza”, realizată în colaborare cu Swedish House Mafia.

La Untold Festival ne vom întâlni şi cu Fatman Scoop, rapper-ul american cunoscut probabil cel mai mult pentru piesa sa „Be faithful”, din 2003. Fatman Scoop are la activ şi două premii Grammy pentru colaborarea sa cu Missy Elliott şi Ciara pentru hit-ul „Lose control”. Apreciat pentru prezenţa sa extrem de energică pe scenă şi pentru colaborările sale reuşite cu artişti din toate zonele muzicale (Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul sau Bob Sinclair) Fatman Scoop va aduce la Cluj un pic din atmosfera petrecerilor de peste ocean. Cea mai recentă colaborare a lui este cu DJ-ul olandez Hardwell pentru piesa „Don’t Stop the Madness”.

Duo-ul suedez Cazzette mixează muzică electronică şi au performat în repetate rânduri alături de Avicii, cel care i-a şi descoperit. Producătorii şi DJ-ii Third Party sunt la casa de discuri a lui Steve Angello. Aceştia adună de fiecare dată un public impresionant pe care îl electrizează pe ritmuri de house.

Untold Festival 2015 înseamnă 4 zile de concerte şi petreceri cu artişti de top, pe mai multe scene, cu decoruri de poveste şi scenografii nemaiîntâlnite în România. Line-up-ul se va completa pe tot parcursul acestui an cu artişti reprezentativi pentru genuri muzicale dintre cele mai diverse.

În plus faţă de scenele principale anunţate până acum, Cluj Arena şi Sala Polivalentă, Piaţa Unirii şi Piaţa Muzeului se vor transforma în locaţii ale festivalului, vor fi amenajate scene pe care vor urca artişti naţionali şi locali. Parcul Central va fi zona de pre-festival, unde pe lânga scena dedicata trip-hop, jazz şi reggae vor fi amenajate zone speciale de chillout, de târg şi de multe alte activităţi conexe, menite să distreze publicul în timpul zilelor de festival. Cluj Arena Underground va fi o scenă dedicată în totalitate muzicii electronice.

Abonamente Untold Festival 2015

Abonamentele pentru Untold Festival, ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la preţ early pre-sale până pe 15 februarie 2015, în limita a 10.000 de abonamente.

Categorie Preţ
Abonament early pre-sale 266.43 lei cumpără abonament

Untold Festival este una dintre cele mai importante componente ale proiectului „Capitală Europeană a Tineretului”, titlu câştigat de Cluj-Napoca în 2015, care vrea să transforme oraşul într-o destinaţie apreciată de tinerii din toată Europa. Festivalul îşi propune să aducă în faţa publicului artişti reprezentativi pentru genurile rap, dance pop, trance, chill out, electro house şi progressive house.