Wild Beasts - Concerte Wild Beasts - iConcert.ro

Home » Wild Beasts

Wild Beasts

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Wild Beasts

Concertele lunii iunie 2012


În ceea ce priveşte concertele, prima luna de vară este un mix de stiluri muzicale. De la muzica tradiţională ce se va auzi în boxe la IRAF, la nebunia rock de la OST Fest 2012 sau Rock the City sau la petrecerile până în zori de la Backyard Weekend 2012, vara porneşte cu dreptul anul acesta.  

RECENZIE: Control Day Out 2 la Arenele Romane

Vara asta a început cum nu se poate mai bine. După Control Day Out-ul de toamna trecută, cu UNKLE şi Ian Brown, era firesc să apară şi continuarea. Şi s-a întâmplat vineri seară, 1 iunie 2012, la Arenele Romane cu Control Day Out 2 care a deschis în mod oficial sezonul concertelor.  

POZE: Control Day Out 2: O.Children, Wild Beasts, Woodkid şi The Shoes

Vineri, 1 iunie 2012, la Bucureşti s-a desfăşurat ediţia a doua a Control Day Out. Pe scena de la Arenele Romane au urcat trupele: O.Children, Wild Beasts, Woodkid şi The Shoes.  

Program Control Day Out 2 la Arenele Romane

Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children vor concerta astazi la Arenele Romane din Bucureşti la Control Day Out 2. Accesul fanilor în zona de concert se va face începând cu ora 19:30.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la Control Day Out 2

Pe 1 iunie 2012, muzica ce domină în boxele Control Club va pune stăpânire pe Arenele Romane din Bucureşti. Cea de-a doua ediţie a Control Day Out îi va aduce pe scenă pe Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children pentru unul dintre primele evenimente muzicale importante al verii.  

The Killers vor concerta în ultima zi de Sziget Festival 2012

Cea mai recentă serie de confirmări pentru ediţia din acest an a Sziget Festival îi anunţă ca şi headlineri pe rockerii de la The Killers. Americanii vor urca pe scena din Budapesta, Ungaria, pe 12 august 2012, în ultima zi de festival.   
   

Control Day Out 2 la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 1 iunie 2012, Club Control ne invită la Control Day Out 2 la Arenele Romane din Bucureşti, unde vor concerta în premieră Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children. Control Day Out 2 powered by TuborgSound va găzdui peste 5 ore de muzică... 
1 Jun 2012     ,

Concertele anului 2012 în România


Red Hot Chili Peppers, Tarja Turunen, Toto Cutugno şi Lara Fabian sunt doar o parte dintre artiştii care vor urca pe scenele din România în 2012. În plus, pentru anul acesta organizatorii au pregătit o mulţime de alte surprize. Evenimente ca „Saltimbanco” al Cirque... 


Social Media

iConcert.ro