- Concerte - iConcert.ro

Home » Vijay Iyer Trio

Vijay Iyer Trio

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Vijay Iyer Trio

RECENZIE: Vijay Iyer Trio – stil şi inovaţie la puterea jazz

Iubitorii de jazz au avut ocazia să îl revadă pe unul din cele mai sonore nume ale jazzului contemporan, pianistul Vijay Iyer, pe 15 mai 2016. Artistul, alături de instrumentiştii săi, a revenit în Capitală pentru a susţine un concert pe scena sălii teatrului Elisabeta, promovând cel mai recent album... 

Concert Vijay Iyer Trio la Teatrul Elisabeta din Bucureşti

Duminică, 15 mai 2016, începând cu ora 20:00, grupul Vijay Iyer Trio va susţine un concert la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, în debutul celei de-a VIII-a ediţii a festivalului culturii indiene „Namaste India”, ce se va desfăşura în perioada 15 mai – 30 iunie.  
15 May 2016     ,

Concertele lunii mai 2016 în România

Luna mai a început în forţă cu evenimentele dedicate vacanţei de Paşte şi 1 Mai, concerte care au avut startul chiar la sfârşitul lui aprilie. După un mic respiro, pe 5 mai 2016 începe o suită de evenimente care „aglomerează” agenda lunii. Pe lângă evenimentele muzicale indoor,... 

RECENZIE: Tigran-Shadow Theater şi Vijay Iyer Trio – un show inovator la Sala Radio (POZE)

Două nume importante ale jazzului modern, Vijay Iyer şi Tigran Hamasyan, au dovedit că sunt nişte maeştri desăvârşiţi ai pianului, în cadrul unui eveniment Jazz Night Out, ce a avut loc în data de 17 octombrie 2013, la Sala Radio din Bucureşti.  

POZE: Vijay Iyer Trio şi Tigran Hamasyan la Sala Radio Bucureşti

Celebrii pianişti Vijay Iyer şi Tigran Hamasyan au susţinut un concert pe scena Sălii Radio din Bucureşti în seara de 17 octombrie 2013. Evenimentul a făcut parte din seria Jazz Night Out, organizate de Twin Arts. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii octombrie 2013

A trecut perioada festivalurilor şi concertelor în aer liber. Toate cluburile şi sălile de spectacol sunt pregătite pentru un nou sezon de concerte indoor. Scena Sălii Palatului va continua să gazduiască cele mai mari concerte, după o lună în care a fost dedicată complet muzicii clasice.  

Vijay Iyer Trio şi Tigran Hamasyan vor concerta la Sala Radio în octombrie 2013

Petru prima oară în România, celebrii pianişti Vijay Iyer şi Tigran Hamasyan vor concerta în data de 17 octombrie 2013 la Sala Radio din Bucureşti. Astfel, amatorii de jazz vor avea oportunitatea să se delecteze cu un concert din seria de evenimente Jazz Night Out, organizate de Twin Arts.