- Concerte - iConcert.ro

Home » UB40

UB40

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu UB40

Concertele lunii august 2018 în România

Luna august este luna cu cele mai multe festivaluri, aşa că am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante festivaluri din ţară. Consultă agenda de mai jos şi hai cu noi la cele mai tari concerte şi festivaluri din ţară!  

RECENZIE: UB40 la Cluj Arena Music Fest 2013 (POZE)

În cea de-a doua zi a Cluj Arena Music Fest, pe 8 iunie 2013, cei aproximativ 10.000 de fani clujeni, şi nu numai, au avut ocazia să-i asculte live pe cei de la UB40. În ciuda vremii mohorâte şi ploioase, publicul, format în majoritate de persoane peste 35 de ani, a stat până la final pentru... 

Concertele lunii iunie 2013


Vara începe în forţă anul acesta pe plan muzical în toată ţara. Steve Vai, Patricia Kaas, Deep Purple, Diana Krall, UB40, Uriah Heep, Lepa Brena şi Orquesta Buena Vista Social Club sunt doar o mică parte din artiştii ce vor concerta în: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.  

Cluj Arena Music Fest 2013 la Cluj-Napoca

Vineri şi sâmbătă, 7 şi 8 iunie 2013, pe stadionul Cluj Arena se desfăşoară Cluj Arena Music Fest 2013, eveniment ce aduce la Cluj-Napoca două nume mari ale muzicii mondiale, Deep Purple şi UB40.  
7 Jun - 8 Jun 2013     ,

Concert Deep Purple şi UB 40 în luna iunie, pe Cluj Arena

Trupele Deep Purple şi UB 40 vor concerta, în perioada 7-8 iunie 2013, pe Cluj Arena, în cadrul „Cluj Arena Music Fest”, a anunţat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.  

POZE: Ali Campbell la Sala Palatului din Bucureşti

Legendarul artist britanic Ali Campbell a concertat pe 16 iunie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul unui eveniment caritabil organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de Fundaţia FARA în România. Fostul solist al trupei UB40 şi-a încântat fanii cu piese de pe albumele solo, dar... 

RECENZIE: Ali Campbell, fostul solist UB40 a concertat la Bucureşti

Fundaţia FARA a sărbătorit 20 de ani de activitate în România printr-un concert extraordinar desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti. Invitatul special al evenimentului caritabil a fost legendarul Ali Campbell, fostul solist al trupei UB40.  

Ali Campbell a vrăjit publicul de la Bucureşti

Concertul sustinut de fostul solist al trupei UB40 la Bucuresti a tinut peste 3500 de oameni in picioare de la prima piesa pana la ultimul bis. Publicul a cantat si a dansat non stop in ritmul hit-urilor pe care Ali Campbell le-a lansat de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani.  

Ali Campbell, legendara voce a grupului UB40, cântă la Bucureşti pe 16 iunie

Artistul va sustine un concert la Sala Palatului in sprijinul copiilor saraci, abandonati sau cu dizabilitati. Evenimentul este organizat de Fundatia FARA Romania, o fundatie de caritate care isi desfasoara activitatea sub inaltul patronaj al HRH Printul de Wales, al actritei Nicole Kidman si al Printesei... 
    ,

Ali Campbell, celebrul solist UB40 va concerta la Bucureşti

Legendara voce a trupei UB40, Ali Campbell va concerta pe 16 iunie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Fundaţia FARA, aflată sub înaltul patronaj al HRH Prinţul de Wales, al actriţei Nicole Kidman şi al Prinţesei Marina Sturdza, şi are ca scop strângerea de... 
    ,