Stefania Rares - Concerte Stefania Rares - iConcert.ro

Home » Stefania Rares

Stefania Rares

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Stefania Rares

Tradiţii şi Flori de Sărbători 2017 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

În perioada 7-17 aprilie 2017, Primăria Capitalei organizează cea de-a VIII-a ediţie „Tradiţii şi Flori de Sărbători”, cel mai mare eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală. Evenimentul aduce în centrul Capitalei Târgul de Paşte cu produse tradiţionale şi delicii... 
7 Apr - 17 Apr 2017     ,

Concert Gheorghe Turda – 65 la Sala Radio din Bucureşti

Duminică, 10 martie 2013, începând cu ora 17:00, Gheorghe Turda va susţine concertul 65 la Sala Radio din Bucureşti. Artistul va fi acompaniat de Orchestra de Muzică Populară Radio, dirijor: Adrian Grigoraş.  
10 Mar 2013     ,

Al Bano va concerta la inaugurarea Parcului Creangă din Bucureşti

Binecunoscutul artist italian Al Bano va concerta în cadrul evenimentului de inaugurare a Parcul Creangă din Bucureşti. Evenimentul din Cartierul Ion Creangă va avea loc pe 12 mai 2012 şi va mai aduce pe scena o mulţi de artişti printre care: Maria Dragomiroiu, Ştefania Rareş şi Gheorghe Turda.  

1 Mai muncitoresc în Parcul Plumbuita din Bucureşti

Marţi, 1 mai 2012, Primăria Sectorului 2 invită bucureştenii să petreacă „Ziua muncii” ca pe o adevărată sărbătoare la „1 Mai muncitoresc” în Parcul Plumbuita din Bucureşti. Cei ce vor participa la evenimentul din parcul bucureştean se vor putea bucura de jocuri,... 
1 May 2012     ,

Concerte şi petreceri de 1 mai 2012


1 mai marchează în fiecare an „Ziua Muncii„, dar şi deschiderea sezonului de petreceri şi concerte în aer liber. Aşadar este ocazia perfectă pentru toţi cei ce au zi liberă să se distreze şi să sărbătorească până în zori. Anul aceasta 1 mai pică într-o marţi, ceea ce... 

Concertele lunii decembrie 2011


În decembrie traista Moşului e plină de concerte pentru melomanii cuminţi. Sălile de spectacol din Bucureşti şi din ţară vor fi gazdele unor spectacole extraordinare.  

Gala Premiilor de Excelenţă Electrecord 2011 la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 9 decembrie 2011, de la ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc Gala Premiilor Electrecord, ediţia premii de excelenţă – un tribut adus muzicii autentice româneşti.  
9 Dec 2011     ,

Gheorghe Turda si Stefania Rares de Ziua Europei 2009

Sambata, 9 mai 2009, Primaria Sectorului 2 organizeaza Ziua Europei in stil romanesc cu sarmale si concerte de muzica populara sustinute de Gheorghe Turda si Stefania Rares in parcul Plumbuita.  


Social Media

iConcert.ro