Modeselektor - Concerte Modeselektor - iConcert.ro

Home » Modeselektor

Modeselektor

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Modeselektor

The Killers vor concerta în ultima zi de Sziget Festival 2012

Cea mai recentă serie de confirmări pentru ediţia din acest an a Sziget Festival îi anunţă ca şi headlineri pe rockerii de la The Killers. Americanii vor urca pe scena din Budapesta, Ungaria, pe 12 august 2012, în ultima zi de festival.   
   

POZE: Inaugurare Turbohalle Bucureşti

Sâmbătă, 17 martie 2012, a avut loc petrecerea de inaugurare a noii locaţii de evenimente din Bucureşti, Turbohalle. Mii de petrecăreţi s-au distrat pe ritmurile celor de la Modeselektor, Redlight & Dread Mc, Charlie Boy, Bass Turbat şi mulţi alţii.  

RECENZIE: Marea Inaugurare Turbohalle din Bucureşti (POZE)

Turbohalle, cel mai nou spaţiu de evenimente din Bucureşti şi-a deschis porţile pe 17 martie 2012 pentru miile de petrecăreţi curioşi să vadă cum arată fosta hală a uzinei Turbomecanica, dar şi să se bucure de ore întregi de ritmuri nebuneşti pentru care „vinovaţi” au fost... 

Concertele lunii martie 2012


Muzica dă tonul primăverii anul acesta. Horia Brenciu, Ştefan Bănică, James Blake, Alessandro Safina, Enrico Macias, Tudor Gheorghe, Viţa de Vie, LaLa Band sau Nigel Kennedy sunt doar o parte din artiştii care îşi vor încânta fanii în prima lună a primăverii.  

Turbohalle – Marea Inaugurare din Bucureşti

Sâmbătă, 17 martie 2012, de la ora 22:00, în Bucureşti va avea loc evenimentul de inaugurare al Centrului Cultural şi de Evenimente Turbohalle, cel mai nou spaţiu necovenţional. Inaugurarea acestuia va fi marcată de un show electro şi un concert dubstep.  
17 Mar 2012     ,

Modeselektor va mixa la inaugurarea Turbohalle în martie 2012

Capitala va avea din 17 martie 2012 un nou spaţiu neconvenţional: Centrul Cultural şi de Evenimente Turbohalle. Inaugurarea acestuia va fi marcată de un show electro şi un concert dubstep.  

Apparat & Modeselektor in Club Brain din Iasi

Joi, 17 septembrie 2009, ora 21:00, Club Brain din Iasi sa petrecem alaturi de Apparat & Modeselektor.  
   


Social Media

iConcert.ro