Mad Caddies - Concerte Mad Caddies - iConcert.ro

Home » Mad Caddies

Mad Caddies

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Mad Caddies

FOTO: Mando Diao şi Mad Caddies, în a doua zi de Bucharest GreenSound Festival 2016

Mando Diao şi Mad Caddies au cântat în a doua zi a festivalului Bucharest GreenSound Festival 2016, pe 27 august 2016, în Parcul Herăstrău din Bucureşti. În deschidere au urcat pe scenă trupele Viţa de Vie, Cred Că Sunt Extraterestru, Strung Out, The Kryptonite Sparks, Harlequin Jack... 

Bucharest GreenSounds Festival 2016

În weekendul 26-28 august 2016 are loc cea de-a treia ediție a Bucharest GreenSounds Festival, în Parcul Herăstrău din Bucureşti. Mando Diao, The Herbaliser, Mad Caddies, Scarecrow, Subcarpaţi şi N.O.H.A. se numără printre artiştii care vor susţine concerte în cadrul evenimentului. Intrarea... 
26 Aug - 28 Aug 2016     ,

POZE: Mad Caddies în Club Colectiv din Bucureşti

Mad Caddies au susţinut primul lor concert în România, în cadrul „What The Rock?!”. Concertul a avut loc pe 21 iulie 2014, în Club Colectiv din Bucureşti, şi a fost deschis de trupele E.M.I.L., Pistol cu Capse, Recycle Bin şi Agora. Vezi galeria foto de la eveniment!  

Concert Mad Caddies în Club Colectiv din Bucureşti

Luni, 21 iulie 2014, de la ora 19:00, în Club Colectiv din Bucureşti vor concerta cei de la Mad Caddies. Show-ul face parte din seria de evenimente What The Rock?! şi va fi deschis de: E.M.I.L., Pistol cu capse, Recycle Bin şi Agora.  
21 Jul 2014     ,

Concertele lunii iulie 2014 în România

A doua lună de vară continuă cu evenimente muzicale în toată ţara şi vine cu artişti în premieră pe scena muzicală românească. Hugh Laurie (Dr. House), Thirty Seconds To Mars, The Cat Empire sau Dream Theater sunt cu siguranţă cele mai aşteptate concerte ale lunii iulie.