Hiromi - Concerte Hiromi - iConcert.ro

Home » Hiromi

Hiromi

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Hiromi

Concertele lunii octombrie 2017 în România

Luna octombrie vine cu o mulţime de concerte care vor avea loc atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe din ţară. Pop, rock, dance, jazz, soul, hip-hop, folk şi electro vor fi genurile muzicale promovate pe scenele din întreaga ţară prin concertele susţinute de cântăreţii români sau... 

Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda la Ateneul Român din Bucureşti

Sâmbătă, 21 octombrie 2017, de la ora 20:00, Hiromi şi Emar Castañeda susţin un concert duet la Ateneul Român din Bucureşti.  
21 Oct 2017     ,

RECENZIE: Hiromi, un fenomen muzical, la Sala Radio din Bucureşti (FOTO)

Pianista Hiromi, acompaniată de Anthony Jackson şi Simon Phillips, a oferit o reprezentaţie fascinantă şi intensă, care a umplut Sala Radio din Bucureşti cu energie, emoţie şi admiraţie, timp de mai bine de o oră şi jumătate, în seara de 30 iunie 2015.  

FOTO: Hiromi – The Trio Project la Sala Radio din Bucureşti

Hiromi a revenit pentru a treia oară la Bucureşti pentru a-şi promova ultimul album, „Alive”, într-un concert ce a avut loc la Sala Radio, pe 30 iunie 2015, în formula The Trio Project, parte din seria de evenimente Jazz Night Out. Vezi galeria foto de la concertul Hiromi – The... 

Concert Hiromi – The Trio Project la Sala Radio din Bucureşti

Marţi, 30 iunie 2015, de la ora 20:00, Hiromi revine pentru a treia oară la Bucureşti pentru a-şi promova ultimul său album, „Alive”, într-un concert ce va avea loc la Sala Radio, în formula The Trio Project, parte din seria de evenimente Jazz Night Out.  
30 Jun 2015     ,

RECENZIE: Hiromi – o lecţie despre inovaţie în jazz la Sala Radio din Bucureşti (POZE)

Un nou eveniment din deja celebra platformă Jazz Night Out a avut loc în seara de marţi, 25 martie 2014, la Sala Radio din Bucureşti, când Hiromi, pianista de origine japoneză, ne-a făcut cunoştinţă cu o abordare nouă a jazzului.  

POZE: Hiromi la Sala Radio din Bucureşti

Binecunoscuta pianistă Hiromi a revenit la Bucureşti pe 25 martie 2014. Artista din Japonia a susţinut un concert solo extraordinar pe scena Sălii Radio din Capitală. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Hiromi (solo) la Sala Radio din Bucureşti

Marţi, 25 martie 2014, de la ora 20:00, Hiromi va concerta la Sala Radio din Bucureşti. La doi ani de la concertul sold-out susţinut cu Simon Phillips şi Anthony Jackson, Hiromi revine la Bucureşti pentru un recital extraordinar de pian solo din seria Jazz Night Out.  
25 Mar 2014     ,

Concertele lunii martie 2014

Pop, rock, electro, world music, jazz sau muzica clasică, toate genurile muzicale par a-şi ocupa fericite locul în lumina reflectoarelor în luna martie.  

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  
12


Social Media

iConcert.ro