- Concerte - iConcert.ro

Home » Eliades Ochoa

Eliades Ochoa

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Eliades Ochoa

RECENZIE: Un ultim rămas-bun cu savoare cubaneză de la Orquesta Buena Vista Social Club (POZE)

Ne-am obişnuit deja cu prezenţa talentaţilor muzicieni din Orquesta Buena Vista Social Club la Sala Palatului, aceştia revenind de fiecare dată cu mare drag în România, unde au parte mereu de un public călduros. Însă, fiecare concert marca Orquesta Buena Vista Social Club este o experienţă... 

POZE: Orquesta Buena Vista Social Club – Adios Tour la Bucureşti

Orquesta Buena Vista Social Club a revenit pentru ultima oară la Bucureşti într-un concert de adio, la Sala Palatului, pe 28 iunie 2014. Vezi galeria foto de la concert cu Omara Portuondo, Eliades Ochoa şi ceilalţi artişti ai orchestrei!  

Orquesta Buena Vista Social Club spun „Adios!” românilor, în ultimul lor concert

Orquesta Buena Vista Social Club vor spune „Adios!” publicului român în ultimul lor concert la Bucureşti, sâmbătă, 28 iunie 2014, la Sala Palatului. Concertul face parte din ultimul turneu al grupului, „Adios!” ce va ajunge pe patru continente până în toamna lui 2015,... 

Legendele Buena Vista Social Club pentru prima dată în România în formula completă

Sala Palatului din Bucureşti şi Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca vor fi gazdele unor evenimente extraordinare pe data de 25, respectiv 26 iunie 2013: legendele Buena Vista Social Club revin în România, pentru prima dată în formula completă.  

Program Sziget Festival 2011

În perioada 8 – 15 august 2011 la Budapesta în Ungaria are loc festivalul Sziget Festival 2011. Pe scenele festivalului de pe insula din mijlocul capitalei Ungariei vor urca artişti extrem de importanţi ai industriei muzicale mondiale.  
   

Sziget Festival 2011: mai multă distracţie, preţuri neschimbate

Cea de-a 19-a ediţie a Sziget Festival vine anul acesta cu experienţe noi pentru iubitorii de muzică bună. Deja popular în toată Europa, evenimentul din Budapesta ia amploare în 2011 prin diversitate şi inovaţie: scene noi, mai multe genuri muzicale şi trenduri apărute recent. În plus, nume... 
   

Eliades Ochoa a adus muzica traditionala cubaneza pe plaiurile mioritice

Aseara, la Sala Palatului din Bucuresti, in compania cantaretului Eliades Ochoa am petrecut o seara 100% cubaneza, pe ritmuri exotice ca tara din care provine artistul, singurul vocalist ramas in viata din proiectul Buena Vista Social Club.  

Concertele lunii octombrie 2009

Luna octombrie 2009 este bogata in evenimente muzicale. Artisti precum Cesaria Evora, IAMX, Ferry Corsten, Alphaville, Bad Boys Blue, Vaya Con Dios, ZZ Top, Michael Bolton sau Natalie Cole vor urca pe scenele din Romania in luna octombrie. Iata la ce concerte ai putea sa mergi:  

Concert Eliades Ochoa la Cluj-Napoca

Duminica, 4 octombrie 2009, Eliades Ochoa va concerta la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.  

Concert Eliades Ochoa la Bucuresti

Luni, 5 octombrie 2009, Eliades Ochoa va concerta la Bucuresti la Sala Palatului.