- Concerte - iConcert.ro

Home » Danko Jones

Danko Jones

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Danko Jones

Kiss primul headliner confirmat la Hellfest 2013

Pe 29 noiembrie 2012 organizatorii festivalului Hellfest au anunţat primele trupe ce vor concerta în cadrul ediţiei din 2013 a festivalului francez. Kiss, Twisted Sister, Accept, Korn, Stonesour, Bullet For My Valentine, Volbeat, Avantasia vor urca pe scenele festivalului.  
   

RECENZIE: Cum a fost în primele 2 zile de Tuborg Green Fest Peninsula 2011

La 25 august 2011, peninsularii din toată ţara s-au întors ca în fiecare an, cu mic cu mare, la Târgu Mureş. Cea de-a noua ediţie a Festivalului Peninsula şi-a întâmpinat oaspeţii la mică distanţă de Complexul Weekend cu o mulţime de surprize.  
   

POZE: Kasabian, Danko Jones şi N.O.H.A. la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

A doua zi de Tuborg Green Fest Peninsula 2011 a a fost la fel de însorită ca şi prima şi a adus pe scena festivalului o mulţime de artişti extrem de aşteptaţi. Kasabian au închis seara pe scena mare, aceeaşi scenă pe care urcaseră cu puţin timp înainte canadienii de la Danko Jones, iar... 
   

Dub FX, Danko Jones, un concurs verde şi designeri talentaţi la Tuborg Green Fest Peninsula

Sunt staruri de nivel internaţional care şi-au înscris festivalul nostru printre evenimentele lor favorite: după succesul uriaş al concertului său de anul trecut şi streetperformance-ul din centrul Târgu Mureşului, care a atras sute de fani, anul acesta revine la Tuborg Green Fest Peninsula... 
   

Dub FX, N.O.H.A. şi Danko Jones la Peninsula 2011

Dub FX şi N.O.H.A. revin la Tuborg Green Fest Peninsula la doar un an după show-urile senzaţionale din carul ediţiei precedente a festivalului. Pentru Danko Jones nu a trecut încă un an de la primul concert în România, în deschiderea legendarilor Guns N’ Roses.  
   

VIDEO: Filmări Guns N’Roses la Bucureşti

Marţi, 21 septembrie 2010, legendara trupa Guns N’Roses a susţinut un concert mult aşteptat la Romexpo din Bucureşti.  
    ,

RECENZIE: N-a fost nici ploaie şi nici noiembrie, dar au fost Guns N’Roses

Legendara trupă Guns N’Roses a susţinut aseară, la Bucureşti, primul concert în România. Spectacolul de marţi seară de la Romexpo a fost deschis de canadienii de la Danko Jones, care şi-au început reprezentaţia la 20:30, cu un decalaj de aproximativ 90 de minute faţă de programul... 
    ,

BRD este banca oficială a concertului Guns N’Roses

In urma unui parteneriat incheiat cu D&D East Entertainement, BRD a devenit banca oficiala a concertului Guns N’Roses din data de 21 septembrie, de la Romexpo.  
    ,

Reguli de acces la concertul Guns N’ Roses

Trupa Guns N’ Roses, va concerta la Bucureşti pentru prima oară în România, marţi, 21 septembrie 2010.  
    ,

CONCURS: Câştigă o invitaţie dublă la Guns N’ Roses

Formaţia Guns N’ Roses va concerta în premieră în România pe 21 septembrie 2010 la Complexul Romexpo din Bucureşti. Mult aşteptatul eveniment face parte din turneul „Chinese Democracy World Tour” şi este organizat de D&D East Entertaiment.  
    ,