Bruce Springsteen - Concerte Bruce Springsteen - iConcert.ro

Home » Bruce Springsteen

Bruce Springsteen

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Bruce Springsteen

Hard Rock Cafe te trimite la cel mai tare eveniment rock din Londra

Dacă eşti un împătimit al rock-ului şi îţi plac concursurile şi călătoriile, cu siguranţă vestea asta te va bucura! Hard Rock Cafe îţi oferă şansa de a câştiga o excursie VIP la Hard Rock Calling, cel mai aşteptat eveniment rock din Marea Britanie, care are loc în fiecare an la Londra.... 
    ,

Ghidul celor mai importante festivaluri din Europa în 2012

Muzica bună se aude din Europa în acest an. Zeci de festivaluri răsună în franceză, engleză, germană, maghiară sau bulgară pentru că vocile puternice adună sute de mii de oameni pe orice limbă.  
   

Posibile concerte în România în 2012

UPDATE: Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti a fost confirmat. Află când va avea loc! Red Hot Chili Peppers, Justin Bieber, Bruce Springsteen şi Black Sabbath sunt printre artiştii ale căror nume sunt vehiculate, în presă şi pe site-urile de socializare, pentru... 
   

Concert The Backstreets în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Sâmbătă, 14 mai 2011, ora 22:30, trupa The Backstreets vor concerta în cadrul evenimentului „Tribute to Bruce Springsteen” în Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
14 May 2011     ,

Concert The Backstreets la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Sâmbătă, 17 aprilie 2010, ora 22:30, trupa The Backstreets vor concerta în cadrul spectacolului „Tribute to Bruce Springsteen” în Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
    ,


Social Media

iConcert.ro