Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din motive organizatorice, evenimentul Army in Concert din data de 9 noiembrie 2012 de la Sala Palatului a fost anulat. Contravaloarea biletelor achiziţionate se poate returna până la data de 15.12.2012 din locaţiile de unde au fost cumparate.

Vineri, 9 noiembrie 2012, de la ora 19:00, seria de evenimente Army in Concert reîncepe cu un nou concert susţinut de Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale la Sala Palatului din Bucureşti. Invitat special: Ozana Barabancea.

Formaţie artistică de elită, Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării este etalonul de performanţă pe care l-au atins orchestrele de suflători militari din România la peste 170 de ani de existenţă. Abordând un repertoriu de maximă complexitate, ansamblul militar de suflători poate fi comparat cu orice orchestră simfonică de anvergură internaţională.

Dirijor al orchestrei va fi Lt. Col. Aurel Gheorghiţă.

Ozana Barabancea a avut ca mentor, în lumea jazz-ului, pe Anca Parghel. Viaţa muzicală i-a fost dedicată de mai bine de 24 ani Corului Operei Naţionale Bucureşti.

Biletele au următoarele preţuri: 100 lei – categoria VIP, 75 lei – categoria I, 55 lei – categoria a II-a şi 35 lei – categoria a III-a.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti şi la Casieria Metrou Unirii 1 Bucureşti.