Andrea Bocelli, unul dintre cei mai iubiţi tenori din lume, revine în România pentru două concerte anul viitor, pe 22 iunie 2017 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi pe 25 iunie 2017 pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, informează Quantum Media, organizatorii concertelor.

Artistul italian revine în România, la aproape patru ani de la primul său concert susţinut în ţara noastră, pe 25 mai 2013, în parcarea Romexpo din Bucureşti. În cadrul concertului de anul viitor, tenorul va prezenta publicului atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice ale celor mai îndrăgite piese ale sale. Astfel, prima parte a spectacolului va cuprinde arii de operă cunoscute, în timp ce în a doua parte Andrea Bocelli va prezenta spectatorilor cântece de pe albumele: „Cinema” (2015) şi „Romanza” – A 20-a Ediţie Aniversară.

„Cinema” celebrează câteva dintre cele mai bune colecţii de cântece de film gravate în cultura şi inimile câtorva generaţii, inclusiv cântece cu temă epică din filme consacrate: „Doctor Zhivago”, „Love Story”, „The Godfather”, „Life is Beautiful”, „Gladiator”, „The Postman”, „Breakfast at Tiffany’s”.

Pentru a celebra 20 de ani de la lansarea sa iniţială, în această toamnă a fost lansată o ediţie specială a a albumului „Romanza”. Considerat albumul italian cel mai bine vândut din toate timpurile, această ediţie specială remasterizată include 2 versiuni noi ale legendarului „Con Te Partiro” („Time To Say Goodbye”). Versiunea „Romanza” – A 20-a Ediţie Aniversară include, de asemenea, variantele remasterizate ale cântecelor favorite din toate timpurile ale lui Andrea Bocelli: „Vivere”, „Vivo Per Lei”, „Miserere” şi piesa ce dă numele albumului, „Romanza”.

„Invitaţia mea, cadoul meu este ca aceste «clasice» nemuritoare să fuzioneze cu experienţa, cu cele mai preţioase amintiri, cu emoţiile fiecărui ascultător, pentru a deveni coloana sonoră inimitabilă în viaţa lor” – Andrea Bocelli

În decursul carierei sale, Andrea Bocelli a susţinut numeroase concerte în toată lumea, de la teatrele mici în aer liber din Italia, în care a cântat operă clasică, la cele 220 concerte din Germania în 1997. Fiecare spectacol susţinut de Andrea Bocelli este plin de emoţie, reuşind să îmbine simplicitatea şi eleganţa muzicii clasice cu forţa captivantă a tehnologiei moderne.

Tenorul este unul unul dintre puţinii artişti care a avut onorarea să cânte pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toată lumea şi chiar pentru Papa Ioan Paul al Doilea. A colaborat cu artişti faimoşi precum Celine Dion, Giorgia, Sarah Brightman, Judy Weiss, Christina Aguilera, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini.

Bilete concerte Andrea Bocelli la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Biletele pentru concertele pe care tenorul Andrea Bocelli le va susţine la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe 22 şi 25 iunie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Bilete Andrea Bocelli în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Categorie Preţ
Categoria VIP 950 lei cumpără bilete
Categoria I 750 lei  cumpără bilete
Categoria II 550 lei  cumpără bilete
Categoria III 450 lei  cumpără bilete
Categoria IV 350 lei  cumpără bilete
Categoria V 250 lei  cumpără bilete

Bilete Andra Bocelli la Cluj Arena din Cluj-Napoca


Categorie, Preţ,
Categoria VIP, 675 lei, cumpără bilete
Categoria I, 555 lei, cumpără bilete
Categoria II, 455 lei, cumpără bilete
Categoria III, 355 lei, cumpără bilete
Categoria IV, 255 lei, cumpără bilete
Categoria V, 145 lei, cumpără bilete