Vineri, 1 decembrie 2023, de la ora 18:00, Andra Gogan continuă tradiția cu un nou concert la Sala Palatului din București, alături de invitați speciali.

Show-ul promite să fie inedit pentru industria muzicală din România, oferind super proiecții video pe mega ecrane, ținute spectaculoase, dansatori profesioniști și un program muzical vibrant de o oră și jumătate. Andra Gogan va interpreta live cele mai populare melodii din repertoriul său, garantând o experiență autentică și plină de culoare pentru toți cei prezenți la acest concert de Crăciun. De asemenea, ca parte a tradiției, fiecare copil va primi un cadou la intrare.

Andra Gogan este o cântăreață română, coregraf de dans, actriță și vlogger, dar totodată și vocea pentru cele mai cunoscute personaje Disney, Doctorița Plușica și Prințesa Sofia I, pe care le-a interpretat începând cu vârsta de 9 ani.

De asemenea, este cunoscută pentru crearea primului serial pentru copii și adolescenți de pe YouTube, precum și pentru renumitul serial „Sirenele”. Având 3.84 milioane de abonați pe canalul ei de Youtube, reușește prin postările ei, să influențeze pozitiv generația tânără, implicându-se activ în reducerea fenomenului de bullying în rândul copiilor și adolescenților.

În anul 2009, Andra a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume). A obținut recent titlul de „Cel mai iubit star românesc” (2023) la Gala Nickelodeon Kids Choice Awards, câștigând un trofeu.

Bilete Andra Gogan – Crăciunul în roz la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Andra Gogan – Crăciunul în roz, de la Sala Palatului din București, de pe 1 decembrie 2023, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

VIP – 249 lei
Categoria 1 – 219 lei
Categoria 2 – 159 lei
Categoria 3 – 99 lei
Categoria 4 – 79 lei
Supliment Meet&Greet – 150 lei
Supliment Meet&Greet – 1500 lei

Concertul Andra Gogan – Crăciunul în roz este organizat de Fargo Production.