UPDATE: Andra va susţine 3 concerte la Sala Palatului, pe 24, 25 şi 26 februarie 2017!

Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România, Andra, va concerta pentru prima dată la Sala Palatului din Bucureşti. Artista a anunţat printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook primele detalii legate de concertul „Iubirea schimbă tot”, care va avea loc pe 25 februarie 2017.

Programat strategic în luna iubirii, show-ul „Iubirea schimbă tot” va dura două ore şi jumătate şi va include mai multe schimbări de decor, de ţinute şi alte nenumărate surprize pregătite de artistă. Mai mult, Andra ne promite şi o serie de invitaţi speciali, care vor cânta alături de ea pe scena de la Sala Palatului.

Astfel, cântăreaţa, care tocmai a câştigat pentru a doua oară premiul „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards 2016, îşi va promova atât hitul care dă numele concertului, cât şi alte single-uri şi duete lansate anul acesta, precum: Without You”, împreună cu David Bisbal, „Butterfly”, alături de Fly Project, „Why” şi „Floare de nu-mă-uita”.

„Sunt foarte fericită să vă dau această veste. Pentru mine este un vis implinit. «Iubirea schimbă tot» este un spectacol gândit şi dedicat celor care mă iubesc, mă susţin şi mă ajută de când mi-am ales drumul în viaţă. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se intâmple într-un moment mai bun din viaţa mea. Sunt pregătită să împart cu toţi cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente şi trăiri”, a declarat Andra.

Originară din judeţul Cluj, Andra a debutat în 2001, cu single-ul „În noapte mă trezesc” care a fost inclus pe albumul său eponim din acelaşi an. De atunci, cântăreaţa a mai lansat încă nouă albume care s-au bucurat de un succes incredibil datorită mix-ului de genuri muzicale pe care l-a abordat. Primele sale materiale de studio se axează mai mult pe stilul R&B, iar cele mai recente albume prezintă un amestec între pop şi dance.

De-a lungul carierei sale, cântăreaţa a lansat numeroase single-uri, printre care: „Telephone”, „Inevitabil va fi bine”, „Atâta timp cât mă iubeşti” şi a colaborat cu artişti de renume precum: David Bisbal, Ştefan Bănică, Vunk şi Marius Moga. Pentru activitatea sa artistică, Andra a câştigat foarte multe premii la diverse ceremonii de premiere. În 2014, artista a câştigat premiul „Best Romanian Act” de la ceremonia internaţională MTV Europe Music Awards şi a fost nominalizată în categoria „Worldwide Nominations” pentru „Best Eastern European Act”.

În ultimii ani, Andra a stabilit recorduri foarte mari şi la numărul de vizualizări al clipurilor sale. „Iubirea schimbă tot” a avut peste un milion de vizualizări în primele 24 de ore pe Youtube, iar în prezent are peste 25 de milioane. Varianta în limba engleza a piesei, „Love Can Save It All”, a strâns până în prezent 85 de milioane de vizualizari şi este într-o continuă ascensiune. De asemenea, un alt record i l-a adus duetul cu David Bisbal, „Without You”, care a depăşit pragul de 100 de milioane de vizualizări.

Bilete Andra la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Andra îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 25 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Copiii cu vârste între 3 şi 14 ani vor beneficia de o reducere de 20% din preţul normal.

Categorie Preţ redus* Preţ normal
Categoria I 200 lei 250 lei  cumpără bilete
Categoria II 152 lei 190 lei  cumpără bilete
Categoria III 120 lei 150 lei  cumpără bilete
Categoria IV 96 lei 120 lei  cumpără bilete
Categoria V 72 lei 90 lei  cumpără bilete
Categoria VI 56 lei 70 lei  cumpără bilete

Concertul Andra de la Sala Palatului din Bucureşti este un eveniment organizat de Arena Events.