Acest eveniment a avut loc in data de 25 Apr 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 25 aprilie 2014, TrancENDancE organizează a doua ediţie Armada Night, ce va aduce în România un line-up ce îi va bucura pe fanii genului trance. Evenimentul de la Arenele Romane din Bucureşti îi are invitaţi pe Aly & Fila (Egipt), Christina Novelli (UK), Ellie White şi Snatt & Vix.

Prima ediţie a evenimentului i-a avut ca protagonişti pe W&W, un duo olandez ce şi-a construit deja un renume pe scena internaţională a muzicii electronice.

Aly & Fila – ritmurile egiptului (DJ set)

Duo-ul egiptean este singurul care a reuşit să câştige renume şi să strângă o armată de fani pasionaţi de muzica electronică prin piesele şi seturile lor pline de energie şi positivism. „We Control the Sunlight” a devenit single-ul lor cel mai cunoscut, iar în 2013 au ajuns în top 20 DJ Mag.

Ca urmare a succesului lor, Aly & Fila au mixat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri şi evenimente de muzică electronică din lume (Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley, Stereosonic, WMC, ASOT, Full On Ferry etc.), iar pe 25 aprilie vor ajunge din nou în Bucureşti.

Christina Novelli – o voce memorabilă (DJ set & Live PA)

Artista britanică s-a făcut remarcată prin colaborarea sa cu Gareth Emery pentru single-ul „Concrete angel”, care a urcat în topurile din toată lumea. Însă dincolo de vocea sa remarcabilă, Christina are şi un talent cultivat pentru a mixa.

Prin oportunitatea pe care i-a oferit-o succesul piesei „Concrete angel”, Christina a ajuns în atenția publicului iubitor de muzică electronică la nivel internaţional şi a urcat, şi în 2013, şi anul acesta, pe scena evenimentului LIV Miami.

Pentru anul acesta, Christina se pare că a colaborat cu Armin van Buuren pentru un single, care momentan este păstrat secret, iar recent a lansat o nouă piesă alături de Gareth Emery, „Dynamite”.

Snatt & Vix (DJ set)

Snatt & Vix sunt probabil cei mai înfocaţi susţinători şi promoteri ai genului trance din România. Prin efortul lor susţinut de a produce single-uri de calitate, au ajuns să fie cunoscuţi nu doar pe plan local, ci şi regional şi internaţional. Au urcat şi pe scenă alături de unii dintre cei mai buni DJ din lume, precum Armin van Buuren, Tiesto, Markus Schulz, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Sander van Doorn, Dash Berlin şi multi alţii.

De mai bine de 5 ani, prin emisiunea lor de radio, „TrancENDancE ArenA”, Snatt & Vix promovează muzica trance de calitate şi cu fiecare nouă apariţie reuşesc să ofere publicului seturi tot mai bune şi mai captivante.

Biletele pentru Armada Night sunt disponibile pe www.bilete.ro şi www.myticket.ro la preţul de 30 lei. Pentru biletele categoria VIP la preţul de 60 puteţi lua legatura cu [email protected] La intrare, la Arenele Romane pe 25 aprilie, preţul unui bilet va fi de 50 lei, iar accesul la VIP va fi 80 lei.