Una dintre cele mai renumite şi premiate perechi de acrobaţi pe gheaţă din lume, Alexander Liubchenko şi Jean-Denis Sanchis, va sosi în premieră în România, pe 7 octombrie 2014 la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul Kings On Ice Olympic Gala

Alexander Liubchenko (Ucraina) şi Jean-Denis Sanchis (Franţa) vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competiţiile sportive, programe cu care perechea a intrat in Cartea Recordurilor. Cei doi reprezintă una dintre cele mai tinere şi de succes perechi ale patinajului acrobatic din întreaga lume.

Alexander Liubchenko şi Jean-Denis Sanchis s-au remarcat la nivel internaţional, în competiţii sportive de patinaj artistic, făcând parte din echipele de profil ale Franţei. Cu fiecare reprezentaţie, cei doi reuşesc să îmbine complexitatea şi frumuseţea patinajului artistic cu adrenalina şi amuzamentul numerelor de circ şi ale elementelor de acrobaţie. După ani întregi de antrenament, numeroase competiţii şi reprezentaţii unice, sportivii au reuşit să aducă acrobaţia pe gheaţă în atenţia publicului prin realizarea celei mai lungi sărituri din istorie cu care au intrat în Cartea Recordurilor.

La Kings On Ice Olympic Gala 2014 vor mai veni şi: Evgeni Plushenko, Echipa de aur a Rusiei, Yuko Kavaguti – Alexander Smirnov, dar şi Sergei Yakimenko şi perechea Fiona Zaldua – Dmitri Sukhanov sau Irina Slutskaya, ambasadoarea Jocurilor Olimpice 2014 de la Sochi.

Bilete Kings on Ice Olympic Gala 2014

Biletele pentru Kings On Ice Olympic Gala 2014, de pe 7 octombrie de la Sala Polivalentă din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 400 lei
Categoria I 350 lei
Categoria II 250 lei
Categoria III 180 lei
Categoria IV 120 lei

Kings On Ice Olympic Gala este un eveniment organizat de Amphitrion.