Summer Well revine cu ediţia numărul şapte a „festivalului ca o vacanţă”, eveniment ce are loc pe 12 şi 13 august 2017, la Domeniul Ştirbey din Buftea. Ediţia din acest an reuneşte artişti precum Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, Metronomy, The Kills, Nothing But Thieves, Honne, Oh Wonder, Roosevelt şi The Bloody Beetroots, iar, pe lângă concerte, festivalul oferă activităţi cât mai diversificate pentru vizitatorii săi.

Vezi programul complet al concertelor de la Summer Well 2017!

Domeniul Ştirbey pune la dispoziţie un context foarte bun pentru relaxarea pe timp de zi. În apropierea lacului va fi amplasată „Orange TV Go Relax Area”, o zonă de relaxare cu beanbags, unde vor putea fi vizionate numeroase filme.

Free internet

Unul dintre lucrurile ce întotdeauna au fost afectate pe perioada unui festival, semnalul de telefonie mobilă, va fi ajutat de Orange, care oferă clienţilor săi trafic gratuit de date mobile, dar şi WI-FI în spaţiul de festival.

În ceea ce priveşte experienţele interactive, Orange pune la dispoziţie un colţ de festival în care pot fi experimentate tehnologiile moderne şi felul în care acestea ne pot conecta, cu ajutorul unor aplicaţii de smart home şi smart car.

Cortul Orange

O noutate în ceea ce priveşte activităţile Summer Well ar fi pedalatul pentru Digitaliada. Astfel, Fundaţia Orange îşi propune să combine utilul cu plăcutul, iar cu fiecare kilometru pedalat, Orange donează 10 euro pentru a susţine educaţia digitală în mediul rural. Prin intermediul acestui proiect, 30 de şcoli gimnaziale din mediul rural, ce găzduiesc 3.400 de elevi şi 82 de profesori, se vor putea bucura de 810 tablete şi 144 materiale de curs digital.

Pentru părinţii ce vor veni însoţiţi de cei mici la festival, Orange a pregătit o zonă special. Aici copiii se vor putea distra alături de personajele Millidge & Doig, să participe la concursuri de Fidget Spinners şi numeroase alte activităţi interactive. În cazul în care aglomeraţia devine un motiv de îngrijorare, părinţii pot sta liniştiţi cu ajutorul dispozitivului de tracking Smart Junior, pus la dispoziţie de Orange.

Pentru cei mai aventuroşi, balonul cu aer cald nu va lipsi nici în acest an, oferind ocazia vizitatorilor să experimenteze spaţiul de festival de la înălţime sau să se bucure de un apus de neuitat.

Balonul cu aer cald nu va lipsi nici în acest an

În cazul în care Domeniul Ştirbey a stârnit curiozitatea vizitatorilor, în ediţia din acest an A.R.C.E.N. propune o călătorie imaginară în secolul XIX, înainte de începerea concertelor cu ajutorul unor tururi ghidate în spaţiul de festival. Acestea sunt programate în 12 şi 13 august, de la orele 16:00 şi 18:00. Timp de 45 de minute, vor fi spuse poveşti despre rigorile etichetei, despre balurile luxuriante date de prinţii Ştirbey, despre puținele lucruri permise, dar şi despre prefacerile interbelice care au schimbat vitalitatea epocii după Marele Război. Punctul de întâlnire va fi stabilit în fața Palatului Ştirbey şi este o activitate gratuită pentru participanţii la festival.

Ultimele abonamentele pentru festivalul Summer Well 2017 sunt disponibile în Orange shop-uri şi în reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la preţul de 315 lei + taxe (340.2 lei). La intrare vor fi disponibile şi bilete de o zi la preţul de 175 lei + taxe (185.5 lei).

Summer Well este un festival Orange, organizat de Livada.