Până la prima întâlnire a fanilor din ţara noastră cu Lady Gaga au mai râmas doar câteva zile. Artista care a cucerit în ultimii ani topurile muzicale va urca pe scena din Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 16 august 2012, accesul fanilor în zona de concert fiind permis începând cu ora 17:00.

Accesul în spaţiul destinat evenimentului se va face prin două intrări: prin Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Parcul Izvor) şi prin Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Cei care şi-au achiziţionat bilete pentru concert înainte mutării acestuia de pe Arena Naţională în Piaţa Constituţiei sunt rugaţi să acceseze site-ul www.myticket.ro de unde pot afla informaţii în legătură cu mecanismul de renumerare al locurilor. În secţiunea specifică din site este disponibil un formular, în urma completării acestuia posesorii de bilete vor primi pe mail un voucher cu loc corespondent din Piaţa Constituţie. Fanii artistei sunt rugaţi să printeze acest voucher şi să îl prezinte la intrare.

Pentru fanii înfocaţi ai artistei va exista şi la Bucureşti deja faimosul Monster Pit. Pentru a avea acces în această zonă, fanii artistei sunt aşteptati la intrarea dinspre Regina Maria (Calea 13 Septembrie) de la ora 8:00. Alegerea celor ce vor intra în această zonă se va face exclusiv de către reprezentanţii artistei, mai multe detalii privind criteriile de selecţie sunt disponibile pe www.ladygaga.com.

Program şi reguli de acces

Spectatorilor le va fi permis accesul în zona de concert de la ora 17:00, iar Lady Starlight va urca pe scenă în jurul orei 18:30, urmând ca The Darkness să îşi înceapă recitalul la 19:30. Mult aşteptata Lady Gaga va păşi pe scena din Piaţa Constituţiei cu puţin înainte de lăsarea întunericului.

În ziua evenimentului în Piaţa Constituţiei nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv deodorantele şi sticlele de parfum de peste 100 ml), bidoane de plastic, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete mai pot face acest lucru din reţeaua magazinelor Diverta. În acest moment mai sunt disponibile bilete pentru Gazon A, B şi C la preţuri ce încep cu 90 lei. În ziua concertului la intrarea în zona de concert vor mai putea fi cumpărate tichete, în limita disponibilităţii, la preţuri începând cu 110 lei.