Rock The City prezintă Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire, în premieră în România, pe 19 şi 20 iunie 2018, în Parcarea A de la Romexpo din Bucureşti. Pentru buna desfăşurare a concertelor, organizatorii au anunţat regulile de acces şi programul intrării în scenă a headlinerilor şi trupelor din deschidere. Ultimele bilete sunt disponibile online, dar şi la intrare, în limita disponibilităţii.

Program concerte Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire

19 iunie 2018 – Nick Cave & The Bad Seeds

18:30 – acces
DJ Hefe
NoruNegru – concertul nu va mai avea loc, detalii aici
21:00* – Nick Cave & The Bad Seeds

20 iunie 2018 – Arcade Fire

16:00 – acces
DJ Hefe
The Speakers
Greetings Sugar
Firma
Repetitor
21:00* – Arcade Fire

Concertele headlinerilor încep în jurul orei 21:00 şi se vor încheia, cel târziu, în jurul orei 23:30.

Reguli de acces şi restricţii

Concertele au loc în Parcarea A a complexului Romexpo, iar intrarea se face prin Parcarea B, cu acces de pe Bulevardul Expoziţiei.

Organizatorii recomandă utilizarea transportului în comun, însă cei care aleg să vină cu maşinile personale le pot parca, cu plată, în Parcările B, C şi D, în limita spaţiului disponibil.

Accesul copiilor sub 3 ani este interzis. Accesul copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 15 ani se face doar pe baza unui bilet sau abonament întreg, iar copiii trebuie să fie însoţiţi de către unul dintre părinţi. Este recomandată protejarea urechilor copiilor cu căşti sau dopuri. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor. De asemenea, spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

Pentru siguranţa tuturor participanţilor, în spaţiul de concert, nu este permis accesul cu: artificii, orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticlă (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautură, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, biciclete, trotinete, motorete, băutură alcoolică, mâncare, animale de companie, medicamente cu efect halucinogen (pentru a nu fi confiscate eventualele pastile, trebuie să aveţi un act doveditor), lanţuri, bagaje, lasere, selfie-stick-uri, radio scannings, bannere politice, aparate foto de orice natură, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro. Pentru concertul Arcade Fire genţile nu trebuie să fie mai mari de 16 cm / 11 cm.

Toţi spectatorii vor primi brăţări pe zile şi brăţări pentru abonament, fiecare în culori diferite pentru zonele de acces respective. Brăţările pentru abonament trebuie păstrate la mână pentru ambele concerte. Brăţările nu sunt transmisibile.

Este interzisă părăsirea zonei delimitate concertelor, atât pentru posesorii de bilete de o zi, cât şi pentru cei care au abonamente pentru amble concerte.

În caz de ploaie, este recomandată folosirea pelerionelor de ploaie, accesul cu umbrele nu este permis.

Bilete concerte Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire

Biletele pentru concertele Nick Cave & The Bad Seeds (19 iunie) şi Arcade Fire (20 iunie) se pot achiziţiona din reţelele Eventim şi Entertix, dar şi online de pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro. Biletele sunt disponibile individual, dar şi sub formă de abonament.

Abonamente Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire

Categorie Abonament Eventim Entertix
Diamond Circle 320 lei bilete bilete
Golden Circle 260 lei bilete bilete
Normal Circle 220 lei bilete bilete

Bilete concert Nick Cave & The Bad Seeds

Categorie Preţ Eventim
Diamond Circle 250 lei bilete
Golden Circle 220 lei bilete
Normal Circle 160 lei bilete

Bilete concert Arcade Fire

Categorie Preţ Eventim Entertix
Diamond Circle 220 lei bilete bilete
Golden Circle 190 lei bilete bilete
Normal Circle 160 lei bilete bilete

Concertele Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire sunt prezentate de Rock the City şi organizate de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.