Celebra trupă Dream Theater susţine două concerte în România în acest weekend, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, pe 19 mai 2017 şi la Arenele Romane din Bucureşti, pe 20 mai 2017. Organizatorii au anunţat ultimele detalii ale evenimentelor.

Accesul se va face pe baza biletului valabil, care permite intrarea în zona de concert o singură dată. Spectatorii care vor părăsi incinta vor trebui să îşi achiziţioneze un alt bilet. Copiii trebuie să fi însoţiţi de un adult şi să aibă şi ei bilet de acces. De asemenea, este recomandat ca părinţii să le asigure copiilor căşti de protecţie.

Program concert Dream Theater la Cluj-Napoca

18:00 – 18:30 – Acces posesori de bilete Platinum Dream Ticket
18:30 – Acces Golden Dream Tickets și acces general
20:00 – Show start Dream Theater

Program concert Dream Theater la Bucureşti

19:00 – 19:30 – Acces posesori de bilete Platinum Dream Ticket
19:30 – Acces Golden Dream Tickets și acces general
21:00 – Show start Dream Theater

Reguli de acces

Accesul cu sticle de parfum sau deodorante de orice cantitate, câşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro şi selfie stick-uri este strict interzis.

Organizatorii recomandă folosirea pelerinelor, deoarece accesul cu umbrele în incinta concertul este interzis. Publicul este rugat să apeleze la echipa de securitate de la intrarea în incinta concertului, în caz de orice problemă.

Posesorii de Platinum Dream Tickets și Golden Dream Tickets sunt rugați să folosească intrările marcate corespunzător pentru aceste categorii.

Pentru concertul din Cluj-Napoca, accesul pentru posesorii de Platinum Dream Ticket și Golden Dream Ticket se va face prin peluza nord Someș, poarta 4, din Splaiul Independenței, iar cei care au bilet de acces general vor putea intra în spațiul de concert tot prin peluza nord Someș, însă trebuie să folosească poarta 5. Mijloacele de transport din zonă sunt tramvaiele 101 şi 102, până la staţia Cluj Arena.

Pentru concertul de la Bucureşti, fanii pot lua metroul până la staţia Eroii Revoluţiei sau tineretului sau liniile RATB 7, 47 şi 232, până la staţia Autogara Filaret. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

În cadrul acestor evenimente, formaţia aniversează 25 de ani de la lansarea albumului care a devenit legendă discografică, „Images and Words”. Trupa va interpreta atât piesele de pe acest material care şi-a lăsat amprenta asupra istoriei muzicii rock, dar şi alte hituri, care i-au adus trupei succesul internaţional. Cu o carieră de aproape 30 de ani, Dream Theater a călătorit în întreaga lume şi a împărtăşit poveștile din spatele acordurilor de chitară sau ale versurilor complexe.

Bilete Dream Theater la Cluj-Napoca şi Bucureşti

Biletele la concertele pe care Dream Theater le va susţine la Cluj-Napoca şi Bucureşti,  pe 19 şi 20 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ Bucureşti Preţ Cluj-Napoca
Acces general 225 lei 225 lei bilete
În ziua concertului 250 lei 250 lei

Organizatorii concertului anunţă faptul că posesorii de bilete la festivalul „I Am The Rocker”, care le-au păstrat la îndemnul formației și al organizatorilor, sau cei care și le-au preschimbat în bilete „Dream Theater”, vor intra automat în primii 1000, beneficiind astfel, pe lângă accesul la concert, și de bonusurile corespunzătoare pachetului „Platinum Dream Tickets”.

Concertele Dream Theater în România sunt organizate de Phoenix Entertainemnt.