Doar câteva zile ne mai despart de întâlnirea cu supergrupul The Hollywood Vampires, în seara de 6 iunie 2016. Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum şi Robert DeLeo vor urca pe scena amplasată în Parcarea C a Romexpo din Bucureşti pentru un concert, în premieră, în România, totodată şi unicul show din Estul Europei.

Intrarea se va face pe la Poarta C, din Bulevardul Expoziţiei, începând cu ora 18:00. De încălzirea atmosferei se va ocupa DJ Hefe  până la ora 19:30, oră la care va urca pe scenă trupa Robin and The Backstabbers, informează organizatorii.

La ora 21:00 este programată intrarea supergrupului The Hollywood Vampires. Johnny Depp, titanul marilor ecrane îşi uneşte forţele cu zeii rockului, Alice Cooper, Joe Perry şi alte nume care au scris istorie într-un concert live de excepţie.

Reguli de acces şi transport

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, dar şi pentru siguranţa spectatorilor, la intrarea în spaţiul de concert vor fi amplasate detectoare de metale, publicul fiind verificat să nu introducă obiecte interzise: sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

De asemenea, în caz de ploaie, organizatorii roagă publicul să vină cu pelerine, umbrelele fiind interzise.

În zona de concert produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane, preţul unui jeton fiind 7 lei.

Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun: metrou până la staţia Aviatorilor şi/sau liniile RATB: 41, 42, 105, 131, 149, 205, 261, 304, 330, 331, 335, 780, 783 până la ora 23:00.

Cei care îşi vor deschide un cont UBER vor putea merge spre concert sau se vor putea întoarce spre casă beneficiind de o reducere de 25 de lei folosind codul „phoenixentertainment”.

Bilete The Hollywood Vampires la Bucureşti

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires, de pe 6 iunie 2016, din Parcarea C de la Romexpo din Bucureşti, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ întreg
Diamond Circle 459 lei cumpără bilete
Golden Circle 279 lei cumpără bilete
Normal Circle 169 lei cumpără bilete

Biletele vor fi disponibile şi la casa de bilete situată la intrarea în zona de concert.

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces şi trebuie să fie însoţiţi de un adult, de asemenea, posesor de bilet valabil. Se recomandă părinţilor să asigure copiilor căşti de protecţie.

Concertul The Hollywood Vampires de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.