Doar o zi ne mai desparte de primul concert The Cat Empire de la Bucureşti, eveniment ce va avea loc pe 31 iulie 2014, la Arenele Romane. Accesul se face începând cu ora 18:00, primul concert din deschidere este programat la 19:10, iar trupa australiană va urca pe scenă puţin după ora 22:00.

INTERVIU: Harry Angus – The Cat Empire: „Totul începe şi se termină cu show-urile noastre live!”

Programul concertelor

Pe lângă show-ul mult aşteptat al trupei australiene, evenimentul din 31 iulie de la Arenele Romane din Bucureşti are pregătit un line-up foarte promiţător, în deschiderea concertului The Cat Empire.

Accesul în spaţiul evenimentului se va putea face începând cu ora 18:00, urmând ca în jurul orei 19:10 să urce pe scenă Blazing Vibez SoundSystem şi la 20:20 trupa Basska, nume cunoscute printre fanii muzicii reggae. Încălzirea va fi încheiată de trupa Subcarpaţi, la ora 21:00. Momentul mult aşteptat al serii, concertul trupei The Cat Empire, este programat puţin după ora 22:00.

Restricţiile şi accesul la concertul The Cat Empire

Cum ne-am obişnuit de la toate concertele şi festivalurile, accesul va fi interzis în Arenele Romane cu următoarele obiecte: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), deodorante, bidoane de plastic, cutii de bautură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de vreme ploioasă, accesul cu umbrelele va fi interzis, fiind recomandată folosirea unei pelerine de ploaie.

Comercializarea produselor disponibile la barul evenimentului se va face pe baza jetoanelor, ce vor putea fi procurate în locaţie, cu menţiunea că jetoanele nefolosite vor putea fi răscumpărate în seara evenimentului, până în ora 24:00, ori până pe 30 august, prin trimiterea unui email la adresa [email protected].

Accesul în Arenele Romane poate fi făcut atât prin Parcul Carol, cât şi de pe strada Cuţitul de Argint. Totodată, organizatorii recomandă fanilor The Cat Empire să se folosească de mijloacele de transport în comun, locurile de parcare fiind limitate. De asemenea, nu este încurajată prezenţa copiilor la eveniment, din cauza sunetului foarte puternic. Însă, dacă se doreşte acest lucru, cei mici vor avea acces în spaţiul evenimentului, doar pe baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Bilete concert The Cat Empire la Bucureşti

Ultimele bilete pentru concertul The Cat Empire de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 31 iulie 2014, sunt disponiline online, pe www.myticket.ro şi www.iabilet.ro sau în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, sau casa de bilete a Sălii Palatului, precum şi din magazinele H2O Shop (Str. Lipscani nr. 54), Ollie Gang Shop(Str. Blănari nr.12) şi Corner Shop (Intrarea Sibioara nr.1), la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 130 lei
Categoria II 80 lei

De asemenea, abonamentele cumpărate pentru B’ESTFEST Summer Camp îşi păstrează valabilitatea şi pentru acest eveniment, fiind însă necesară preschimbarea lor în bilete. Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei www.myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email office[@]myticket[.]ro.