Pianistul Richard Clayderman revine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 9 martie 2016, pentru un concert deosebit cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internaţională a Femeii. Accesul publicului se face începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe de la ora 20:00. Participă la concursul nostru şi poţi câştiga invitaţii la concert!

Spectacolul „Balade pour elle” este o producţie grandioasă completată de decoruri impresionante şi efecte de lumini care vor transpune publicul într-un univers al tandreţei. Invitat special la acest eveniment va fi maestrul naiului Gheorghe Zamfir.

Cu ocazia acestei zile, Phoenix Entertainment şi sponsorii acestui concert vor oferi tuturor spectatorilor un cadou surpriză.

În spaţiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, contondente, băuturi sau mâncare. Spectatorii sunt rugaţi să nu folosească aparate de fotografiat profesionale sau semiprofesionale, să nu utilizeze flash-ul şi să îşi seteze telefoanele mobile în modul silenţios pe durata spectacolului.

Copiii sub 5 ani au acces gratuit dacă sunt însoţiţi de părinţi. Aceştia nu vor ocupa loc pe scaun, ci vor fi ţinuţi în braţe.

Bilete Richard Clayderman la Sala Palatului din Bucureşti

Ultimele biletele pentru concertul susţinut de Richard Clayderman, pe 9 martie 2016 la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 140 lei cumpără bilete
Categoria IV 99 lei cumpără bilete

Concertul Richard Clayderman la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.