Mai sunt doar câteva zile până la unul dintre cele mai așteptate concerte rock ale verii. Megadeth revine în România pentru a concerta pe 13 iulie 2016, la Arenele Romane din Bucureşti, în turneul de promovare a celui mai recent album, „Dystopia”. Phoenix Entertainment, organizatorii evenimentului, au anunţat programul, regulile de acces şi trupele care vor cânta în deschiderea concertului.

Programul concertelor

18:00 – acces black ticket
18:30 – acces general
19:00 – Dirty Shirt
19:45 – Myrath
21:30 – Megadeth

Reguli de acces la concertul Megadeth

Accesul general pentru spectatorii care dețin bilete normale se va face de la 18:30, intrarea în zona de concert fiind permisă doar o singură dată. Posesorii de black ticket trebuie să folosească intrarea special amenajată pentru ei, unde vor primi o bandană cu Megadeth și un jeton special pe baza căruia își pot procura o băutură. Accesul la concert pentru cei care au black ticket se va face de la ora 18:00.

Copiii trebuie să posede bilet de acces și trebuie să fie însoțiți de un adult, indiferent de vârstă. Totodată, organizatorii recomandă părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

Este interzis accesul la eveniment cu sticle, parfumuri sau deodorante, căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri. De asemenea, umbrelele sunt interzise şi este recomandată folosirea pelerinelor.

Pentru propria siguranță, publicul este rugat să consulte staff-ul de securitate de la intrare, în cazul oricărei probleme. În zona de eveniment produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane. Preţul unui jeton va fi de 7 lei. Din cauza traficului şi numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Bilete Megadeth la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Megadeth de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 13 iulie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul unic de 120 lei în avans şi 145 lei în ziua concertului.

Categorie Preţ Preţ la intrare
Acces general 120 lei 145 lei cumpără bilete

Concertul Megadeth de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.