Miercuri, 13 iulie 2016, de la ora 18:30, trupa Megadeth va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, după 3 ani de la cel mai recent concert în România. Formaţiile Myrath şi Dirty Shirt vor cânta în deschiderea concertului formaţiei americane.

Megadeth va performa într-un concert în care fani vor avea şansa de a asculta hiturile lor celebre precum: „Symphony of Destruction”, „A Tout Le Monde” şi „Hangar 18”. De asemenea, Dave Mustaine împreună cu ceilalţi trei membri ai trupei vor intrerpreta şi piesele de pe cel mai recent album al lor, „Dystopia”, care se bucură de un succes internaţional incredibil. Materialul discografic s-a situat pe locul 3 în topul general Billboard 200 şi pe primul loc în topurile Billboard Hard Rock şi Billboard Rock Albums.

Myrath este o formaţie reprezentativă pentru genul metal, care promovează în general la nivel internaţional stilul „Oriental Metal”. Cel mai nou album lansat este „Legacy” şi a putut fi ascultat live în mai multe ţări din SUA şi din Europa. De asemenea, trupa românească Dirty Shirt se numără printre reprezentatele genului rock metal. Cel mai recent material discografic este lansat în 2015 şi se numeşte „Dirtylicious”.

Bilete Megadeth la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Megadeth de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 13 iulie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul unic de 120 lei în avans şi 145 lei în ziua concertului.

Categorie Preţ Preţ la intrare
Acces general 120 lei 145 lei cumpără bilete

Concertul Megadeth de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.