Acest eveniment a avut loc in data de 21 Sep 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 21 septembrie 2018, de la ora 18:00, are loc „About Us” la Arenele Romane din Bucureşti. Trei concerte într-o singură seară, unde îi vom asculta pe cei de la Vama, Robin and the Backstabbers şi Irina Rimes, în deschidere Jonathan.

Program concerte About Us

17:00 – Acces
18:00 – Jonathan
19:00 – Irina Rimes
20:15 – Robin and the Backstabbers
22:00 – Vama

„About Us” reprezintă trei concerte într-o singură seară, cuprinse într-o atmosferă de festival. O seară alături de trei nume mari ale muzicii româneşti. Vama, Robin and the Backstabbers şi Irina Rimes te vor întâmpina cu cele mai tari momente ale lor.

Vama se caracterizează prin implicarea de care dă dovadă la fiecare concert susţinut, fiind o experienţă specială. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească, dată de către muzică, poezie, dans şi actorie, acestea fiind puse în evidenţă de lumini şi imagini video. Publicul este cucerit de magnetismul lui Tudor Chirilă, care trăieşte, vibrează şi iubeşte.

Înfiinţată în 2010, Robin and the Backstabbers este o formaţie românească de pop melodramatic. Cu două albume la activ: „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad” (2012) şi „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk” (2015), trupa abordează un stil original, care rezultă din îmbinarea dintre versurile poetice şi ritmurile variate.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes s-a remarcat imediat după lansarea hitului „Visele”, care a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, cântăreaţa a urcat rapid în topurile muzicale din România cu piesa „I Loved You”, o colaborare cu DJ Sava.

Bilete About Us de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul About Us de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 21 septembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua BLT, dar şi online de pe www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP 149 lei bilete
FAN ZONE 79 lei bilete
Categoria A 55 lei  bilete

Ultimele bilete pot fi achiziţionate online, iar în ziua evenimentului, începând cu ora 15:00 va fi deschis un punct de vânzare la Arenele Romane (intrarea din Parcul Carol).

Biletele VIP sunt disponibile doar in sectorul K şi sunt singurele care asigură loc garantat.

În sectoare E, F, G, H, I, J, locurile se ocupă în ordinea sosirii şi nu se asigură loc garantat.

Copiii cu vârsta sub 10 ani au acces gratuit şi trebuie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Organizatorii pun la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, pentru mai multe detalii, pe adresa de mail [email protected].

Concertul About Us de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Sublime România.