UPDATE: Rock the City 2011 va avea loc în Piaţa Constituţiei! Află detalii!


Cu doar o lună înaintea începerii ediţiei din acest an a festivalului Rock the City, organizatorii au anunţat în cadrul unei conferinţe de presă reducerea preţului abonamentelor pentru Normal Circle. În plus, tot în cadrul conferinţei au fost anunţate şi numele artiştilor autohtoni ce vor urca pe scena festivalului.

Reducere de 30% pentru abonamente

Astfel, abonamentele de la Normal Circle pentru toate cele trei zile de festival vor putea fi achiziţionate cu o reducere de 30%. Abonamentele care până astăzi costau 245 lei vor putea fi achiziţionate la doar 180 lei. Diferenţa dintre preţul iniţial anunţat şi preţul acutual al abonamentului va fi susţinută de URSUS, partener al evenimentului.

Cei ce şi-au cumpărat deja abonamente la această categorie pot fie să îşi recupereze diferenţa de bani, fie să le schimbe pentru unele de la categoria Golden Circle. Recuperarea diferenţei se poate face prezentând abonamentul la punctul de vânzare de la care acesta a fost iniţial cumpărat. Pentru cei care însă nu vor să îşi recupereze bani pot merge direct la festival unde abonamentul le va fi schimbat pentru unul echivalent la Golden Circle.

Bilete Rock the City 2011

Preţul biletelor pentru o zi şi al abonamentelor la „Rock the City 2011„, în funcţie de categorie este de:

Bilete pe zi

– Normal Circle: 133 lei
– Gold Circle: 197 lei

Cumpara bilet

Abonamente pe trei zile

– Normal Circle: 180 lei
– Gold Circle: 298 lei

Cumpara bilet

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

Trooper, Monarchy, Metrock şi Voodoo pe scena Rock the City

Trupele româneşti care vor urca pe scena festivalului de la Romexpo sunt: Trooper, Monarchy, Metrock şi Voodoo. Până în acest moment nu a fost stabilit programul final al festivalului, acesta depinzând şi de managementul headlinerilor festivalului.

Recitalurile trupelor autohtone vor dura între 45 şi 60 de minute. Lenţi Chiriac, Manager Producţie D&D East Entertainment, ne-a declarat că atunci când au fost selectate cele patru trupe au fost căutate: „Trupe româneşti care sună bine, dar care nu sunt aşa de intens promovate„. Tot acesta ne-a declarat că este posibil să mai apară nume noi, însă depinde foarte mult şi de managementul trupelor internaţionale ce vor urca pe scena festivalului.

Festivalul Rock the City a ajuns la cea de-a treia ediţie. Anul acesta, festivalul se va desfăşura între 1 şi 3 iulie 2011 la Complexul Romexpo în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Rock the City 2011 este organizat de D&D East Entertainment şi prezentat de URSUS.