Ediţia din acest an a festivalului Rock the City se va desfăşura în Piaţa Constituţie din Bucureşti, nu la Complexul Romexpo aşa cum fusese iniţial anunţat. Modificarea „a survenit în urma unor activităţi suplimentare pe care le vom propune publicului”, declară organizatorii evenimentului.

Test drive-uri, reprezentaţi auto şi alte activităţi

Printre activităţile ce se vor putea desfăşura în spaţiul special amenajat în zona din faţa Palatului Parlamentului se numără şi test drive-uri cu maşinile din categoria Mitsubishi Lancer Evolution Street desfăşurate alături de campionii naţionali de raliu.

Mai mult, în fiecare zi de festival, în Piaţa Constituţiei, înainte de programul de concert, va avea loc o reprezentaţie auto cu maşina Lancer EVO 10 care a participat la Campionatul Naţional de Raliu.

Vezi care sunt artiştii ce vor urca pe scena Rock the City 2011!

În plus, iubitorii muzicii rock se vor putea relaxa la zona lounge sau vor putea savura o băutură rece la barurile amplasate în spaţiul de festival.

Bilete Rock the City 2011

Preţul biletelor pentru o zi şi al abonamentelor la „Rock the City 2011„, în funcţie de categorie, este de:

Bilete pe zi 

Normal Circle: 133 lei
Gold Circle: 197 lei

Cumpara bilet

Abonamente pe trei zile 

Normal Circle: 180 lei
Gold Circle: 298 lei

Cumpara bilet

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

Rock the City se va desfăşura în perioada 1-3 iulie 2011 şi îi va aduce pe scena din Piaţa Constituţiei pe Judas Priest, Whitesnake, The Prodigy, Mike and The Mechanics şi mulţi alţii. Festivalul este organizat de D&D East Entertainment şi prezentat de URSUS.