Organizatorii Electric Castle Festival 2017 anunţă că cele peste 20.000 de abonamente puse în vânzare au fost cumpărate integral, cu mai bine de o lună înainte de începerea festivalului. Fanii pot în continuare cumpăra „bilete pentru orice zi” pentru a-şi vedea artiştii preferaţi.

Un număr limitat de bilete „Any Day Ticket” vor rămâne la vânzare online pe site-ul Electric Castle, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, atât în varianta standard, cât şi în versiunea premium, care pe lângă intrarea în festival asigură şi accesul la facilităţi speciale, inclusiv posibilitatea de a urmări concertele dintr-o zonă cu vizibilitate perfectă, amplasată în apropierea scenei principale.

Electric Castle 2017 se anunţă cea mai spectaculoasă ediţie de până acum, cu o suprafaţă de peste 220.000 de metri pătraţi, unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, respectiv 600 de metri pătraţi cu o rezoluţie 8K, o scenă principală cu o deschidere de 80 de metri liniari, mult mai multe zone acoperite pentru public şi multe alte amenajări noi.

Abonamente gratuite pentru Eco Ambasadorii EC 2017

Pentru al treilea an consecutiv, Electric Castle promovează mersul pe bicicletă ca transport alternativ şi îşi încurajează fanii să folosească acest mijloc de transport. Cicliştii care acceptă provocarea de a pedala spre festival de la cel puţin 250 de kilometri distanţă şi care susţin la rândul lor o cauză ecologistă pot fi Eco Ambasadorii celei de-a cincea ediţii a festivalului, care este şi cea mai ambiţioasă din punct de vedere al reducerii impactului asupra mediului.

Abonamente gratuite pentru Eco Ambasadorii EC 2017

Eco Ambasadorii vor primit intrare şi camping gratuit, iar cauzele pe care le susţin vor beneficia de promovare între fanii festivalului şi premii de la Lidl şi Devron. Cicliştii care vor să se înscrie în proiect sunt invitaţi, până în 5 iunie, pe site-ul asociaţiei MAINOI.

În următorii ani, festivalul îşi propună să atingă obiectivul „zero waste”, respectiv să reuşească să recicleze cât mai multe dintre deşeurile generate şi să compenseze impactul de mediu prin acţiuni care reduc amprenta festivalului.

Abonamente Electric Castle Festival 2017

Abonamentele de acces general pentru Electric Castle Festival 2017 au fost epuizate, dar mai sunt în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro abonamente premium, dar şi biletele „Any Day Ticket” şi „Any Day Premium Ticket”.

Categorie Preţ întreg
General Access Pass 499 lei + taxe SOLD OUT
General Access Pass + camping 599 lei + taxe  SOLD OUT
Premium Pass 899 lei + taxe (970.92 lei) bilete
Premium Pass + camping 999 lei + taxe (1078.92 lei) bilete
Bilet Day 0 89 lei + taxe (95.23 lei) bilete
Bilet Any Day Ticket*  189 lei + taxe (202.23 lei) bilete
Bilet Any Day Premium Ticket*  389 lei bilete
The Black Ticket 9999 lei bilete

*Biletele „Any Day Ticket” şi „Any Day Premium Ticket” oferă acces la alegere, într-una din zile a festivalului.

*Zona Premium include: acces zonă vizibilitate bună la scena principală, bar şi toalete private, Fine Dining & Premium food stalls.

Line-up-ul festivalului Electric Castle, ce are loc în perioada 13-16 iulie 2017, îi include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy şi care, anul acesta, a ieşit deja cu două albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat în Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelaţiile momentului în indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferică, dar şi pentru spectacolul pe care îl creează pe scenă, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus şi mulţi alţii.