Acest eveniment a avut loc in data de 30 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, de la ora 20:00, SONOR aniversează trei ani de concerte la Arenele Romane (aer liber) din Bucureşti. Subcarpaţi, Macanache şi K-lu alcătuiesc line-up-ul evenimentului.

SONOR este un proiect muzical lansat în 2014, care promovează muzica underground. Subcarpaţi, Macanache, K-lu, Gojira & Planet H şi Paraziţii se numără printre artiştii care au urcat pe scenele evenimentului de-a lungul celor 3 ani de activitate.

Program „3 ani cu SONOR”  la Arenele Romane din Bucureşti

18.00 – 20.00 – Chivu (Warm-up)
20.00 – 21.15 – K-lu
21.15 – 22.30 – Macanache
22.30 – FINAL – Subcarpaţi

Subcarpaţi este o trupă care şi-a început activitatea în 2010 la iniţiativa solistului trupei Şuie Paparude, MC Bean. Formaţia combină elemente din muzica electronică şi hip-hop cu influenţe din folclorul românesc. De asemenea, muzica trupei mai poate fi descrisă ca un mix între ritmuri tradiţionale româneşti, combinate cu trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

De-a lungul timpului, Subcarpaţi a lansat patru albume şi un EP. „Balada Românului”, „M-a făcut muma frumoasă” şi  „Oamenii sunt încă frumoşi” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului. Până în prezent trupa a colaborat cu mai mulţi artişti din România, printre care: Macanache, Argatu, Mara şi Georgiana Mănăilă.

Macanache, supranumit şi „poetul modern”, s-a lansat în muzică în 2015 cu piesa „Ăsta sunt eu”. Cântăreţ de muzică rap din cultura hip hop, Macanache adoptă un stil nonconformist, cu accente de limbaj vulgar şi cu un ton ironic. „Şefu”, „Ăsta sunt eu” şi „În fiecare zi” se numără printre cele mai cunoscute piese ale lui Macanache. De asemenea, rapper-ul mai este recunoscut şi pentru colaborările cu aritişti români celebri, precum: Supcarpaţi, pentru piesa „De ce eu” şi Delia, pentru hitul „Rămâi cu bine”.

K-lu este un artist cu un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, ce promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Originar din Timişoara, DJ-ul şi producătorul este prezent pe scena electronică încă din anul 2005 şi în aceşti ani reuşit să se remarce prin seturile sale dinamice, presărate cu momente amuzante extrase din filmele româneşti vechi. K-lu este implicat în diverse proiecte şi trupe alături de care a concertat în cadrul unor evenimente din România, precum: UNTOLD Festival, Sunset Festival, Electric Castle şi Natura Fest.

Bilete „3 ani cu SONOR” la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru evenimentul SONOR de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 30 septembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare. Preţul biletelor la intrare va fi comunicat ulterior.

Categorie Preţ
Acces General – presale 1 SOLD OUT
Acces General – presale 2 45 lei

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!