Electric Castle adaugă o zi în plus de festival, pentru ediţia din acest an, pe 13 iulie 2016. „Ziua Zero” va oferi fanilor ocazia de a îşi ridica brăţările de acces, a se instala în zona de camping, dar aduce şi câteva concerte noi: Rodion GA, Dirtyphonics, Vița de Vie și alții.

Până la această ediţie, „Ziua 0” aparţinea exclusiv organizatorilor, care testau toate sistemele din festival şi realizau ultimele pregătiri. Anul acesta, „repetiţia” se va ţine cu public, iar accesul este asigurat pentru toţi cei care şi-au achiziţionat abonamente la festival.

Astfel, pe 13 iulie 2016, publicul îl va putea vedea pe Rodion GA, unul dintre pionierii muzicii electronice. Grupul a fost înființat în anul 1975, de către Rodion Roşca, Gicu Farcaș şi Adrian Căpraru şi a reuşit să contruiască un sunet hibrid al muzicii electronice, psihedelice si a rock-ului progressive.

„Ziua Zero” îi aduce la Castelul Banffy şi pe francezii de la Dirtyphonics. Trupa activează de aproximativ 10 ani şi s-a făcut remarcată la nivel internaţional cu stilurile drum & bass, electro, dubstep, drumstep şi trap. În aceeaşi zi, trupa Viţa de Vie va urca pe Boiler Stage pentru a aniversa cei 20 de ani de activitate, împliniţi în acest an, dar şi A-C Leonte, duo-ul muzical Ana Leonte şi Tavi Scurtu.

Petrecea de la Booha Stage va începe şi ea în „Ziua Zero”, alături de Khaleea, Vlad Caia, Technnibal şi Motiv.

Electric Castle Festival 2016 înseamnă deja: Skrillex, Sigur Rós, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Rusko, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari şi mulţi alţii.

Bilete şi abonamente Electric Castle Festival 2016

Biletele şi abonamentele pentru Electric Castle Festival, ce va avea loc între 14 şi 17 iulie 2016 la Castelul Bánffy din Bonţida, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi pot fi achiziţionate până pe 19 mai 2016, la preţul de 369 lei + taxe, în cadrul promoţiei „Sunny Day Sale”.

Categorie Preţ „Sunny Day Sale"*
Acces general 369 lei + taxe (398.52 lei) cumpără abonamente
Bilet pe zi 139 lei + taxe (150.12 lei) cumpără bilete
Regular Camping 69 lei + taxe (74.52 lei) cumpără camping

Electric Castle Festival este un eveniment Boiler Events.