Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la .

Zeedo DJ Contest 09

Vineri, 27 noiembrie 2009, ora 22:00, la Arenele Romane din Bucuresti are loc Zeedo Dj Contest 09.

Concurs!

Castiga 5 invitatii duble la acest eveniment. Completeaza formularul de mai jos pana pe 26 noiembrie 2009 ora 12:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic. Mult succes!

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii sunt: Murariu Dan, Andronache Alexandru, Popa-Balaciu Irina, Mihalache Alexandru si Maghiar Simion. Felicitari si distractie placuta!

Incepand cu 4 Noiembrie veti gasiti pe site-ul www.zeedoshop.ro o pagina dedicata celor 40 de mix set-uri finale unde puteti sa ascultati si sa participati la voting! Aveti sansa de a castiga prin votul vostru 2 invitatii de 2 persoane extrase in fiecare zi pe toata durata voting-ului.
Votarea se inchide pe 21 Noiembrie !

La Zeedo Dj Contest 09 vor mixa Roul Russu, Rosario Internullo, Vania, Pagal, Marika, Jay Bliss si Thornado.

Comanda bilete pentru evenimentul Zeedo Dj Contest 09 – Arenele Romane 27.11 – de pe site-ul www.zeedoshop.ro si vino sa vezi un battle intre cei mai indragiti dj romani!

Pretul unui bilet este de 20 lei pana la ora 00:00 si 30 lei dupa ora 00:00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Inscrie-te la concurs!

[konk_signup id=21]