Acest eveniment a avut loc in data de 11 Nov 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 11 noiembrie 2018, de la ora 19:30, Yamato – The Drummers of Japan aduc sunetul tobelor japoneze, ale Koto-ului şi Shamisen-ului la Circul Metropolitan din Bucureşti.

Concertul companiei Yamato este o „secţiune longitudinală” în esenţa acestei „planete”: Japonia. Taiko-urile, tobele japoneze, au fascinat lumea. Energia degajată de prestaţia artiştilor, ritmicitatea fără egal precum şi sincronizarea divină reprezintă motivele care fac această minune artistică de neratat.

E greu de imaginat un alt recital în care forţa samurailor şi gingăşia gheişelor se contopesc într-un show atât de japonez şi atât de european. Costumele semnate de Yamamoto, nobleţea cu care sunt purtate de artişti, spectacolul de lumini în sine fac ca participarea la acest eveniment să devină un cadou primit din Ţara Soarelui Răsare, o incursiune fără egal într-o altă lume.

Bilete Yamato la Circul Metropolitan Bucureşti

Biletele pentru spectacolul Yamato – The Drummers of Japan, de pe 11 noiembrie 2018 la Circul Metropolitan Bucureşti, sunt disponibile în reţelele Entertix şi Myticket, dar şi online pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei bilete
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 100 lei bilete