Woodkid va susţine un nou show la Bucureşti pe 5 decembrie 2013. Artistul francez este invitatul special al Transformation Event by Absolut, eveniment ce va avea loc la Romaero Băneasa.

Câştigă invitaţii la concertul Woodkid de la Bucureşti!

Pe 1 iunie 2012 Woodkid făcea ca miile de oameni de la Arenele Romane să uite de ploaie şi frig printr-un show de senzaţie la Control Day Out 2. Se întâmpla la doar un an după lansarea EP-ului său de debut „Iron„, al cărui succes a făcut ca Woodkid să fie o prezenţă obişnuită la evenimentele muzicale importante.

Artistul care s-a făcut cunoscut că şi regizorul unor clipuri muzicale ca: „Teenage Dream” – Katy Perry, „Back to December” – Taylor Swift, „Take Care” – Drake & Rihanna sau „Born to Die” – Lana Del Rey şi-a lansat albumul de debut „The Golden Age” în martie 2013. Reuşind să combine o carieră muzicală în plină ascensiune cu una în regie, care i-a adus deja şase nominalizări la premiile MTV Video Awards şi cinci lei în cadrul premiilor de la Cannes destinate industriei publicitare, Woodkid este unul dintre cei mai complecşi artişti francezi ai generaţiei sale.

Show-ul său de la Bucureşti va avea loc în cadrul unui eveniment exclusiv marca Absolut, pe care organizatorii îl promit a fi unul multi-senzorial şi plin de surprize.

Accesul la Transformation Event se va face pe bază de invitaţii de pot fi câştigate pe pagina de Facebook a Absolut.