Acest eveniment a avut loc in data de 25 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 25 octombrie 2013, începând cu ora 22:00, Will Power & Attison vor prelua butoanele în Colectiv din Bucureşti. Line up-ul este completat de GOLAN, Rotopercutor, Heion şi VJ Schultz.

Will Power e un englezul cu fler la muzica de dans, suficient de sincer cu sine însuşi încât să realizeze de tânăr pentru ce s-a născut el în viaţa asta. Will a făcut înconjurul cluburilor unde mii de oameni dansează până dimineaţa, de aceea Ibiza e probabil un fel de a doua casă pentru el, mai exact binecunoscutul Amnesia.

Frankie Knuckles, Mark Farina sau The Shapeshifters îi apreciază demersul considerat oricum versatil de către vocile industriei, unde chiar şi numai din postura anterioară de DJ se bucură de încurajarea lui Ron Carroll sau Sandy Riviera. „Monday” sau „Papa’s Groove” sunt două din piesele lui cunoscute, printre care şi colaborări cu Attison, pe care le puteţi asculta pe conturile acestora de SoundCloud.

Bilete Will Power & Attison în Colectiv din Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona în avans în reţeaua magazinelor Diverta, Inmedio, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica şi online pe www.myticket.ro la preţul de 20 lei până la ora 00:00 şi 30 lei după această oră.